Om skærende værktøjer og borehoveder

October 21

Skærende værktøjer kommer i en bred vifte af muligheder, og moderne versioner kan være eldrevne. Men enhver handyman kender der er stadig plads til håndholdte værktøjer, der ikke kræver bits eller vedhæftede filer til brug.

Save

Save kan enten være manuel eller elektrisk betjente. En håndholdt sav bruges normalt til at skære et stykke træ, der ikke kræver præcis skæring. Færdigheder Save er cirkulær bladet håndholdte elektriske Save. En stiksav er brugt på tynde materialer, som kræver en præcis skæring mønster. HULSAVE bruges til at bore huller.

Boremaskiner

Den primære brug for en boremaskine er at bore et hul igennem materialet. Øvelser kan bruges på træ, metal, glas, glasfiber og mange andre materialer. Den roterende boremaskine er almindeligt anvendt. Dette er en håndholdt elektrisk boremaskine kompatibel med forskellige størrelse bits. Større øvelser, kendt som hammer Boremaskiner, kræver større bits og bruges på tungt materiale som beton.

Vinger og Bits

Vingerne er tilgængelige for færdigheder Save og jig sav til at skære flere typer af materiale. Borehoveder kommer også i en række størrelser skal bruges på flere typer af materiale. Hullet så er en faktiske bit bruges på Boremaskiner til at bore huller. Størrelsen af boret vil afgøre, hvordan kompatible bliver det til lidt visse størrelse. Større bits kræver større chucks at holde lidt på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com