Om skræl & Stick Crown Molding

April 4

Om skræl & Stick Crown Molding

Crown molding er blevet en populær vare for at afslutte den øverste kant af et værelse. Typisk, installere kroneformen var et vanskeligt, kedelige job kræver omhyggelig skæring ved hjælp af en gering sav eller lignende værktøj, samt ved hjælp af en coping så omhyggeligt underbyde spidser med kræsen nøjagtighed. Installation af støbning lige fået enklere, dog med den seneste tilføjelse af en skræl og stick version.

Funktion

Skræl og stick kroneformen kan bruges til at fikse op dit hjem inden du sætter det på markedet, eller som en enkel og billig måde at tilføje alle rum appel. I modsætning til sin standard modstykke behøver du ikke nogen særlige værktøjer eller erfaring til at installere den. Alt, der kræves er et par af husholdningernes saks til at klippe det størrelse. Så du bare skrælle opbakning og holde det på plads.

Typer

Skræl og stick kroneformen er oftest sammensat af støbte plastik, der kan være malet for at matche eller accent dit værelse. Nogle af de formstøbte plast variationer er farvet for at vises som malet træ, så du ikke behøver at male dem. Nogle versioner er lavet af heavy-duty polystyren (almindeligt kendt under navnet "Styrofoam"). Andre varianter af dette produkt er fremstillet af metaller som aluminium. Denne type af kroneformen kan være mest hensigtsmæssige i en garage eller industrielle køkken.

Fordele

Skræl og stick kroneformen er let og nem at installere. At sætte crown molding i et værelse tilføjer øjeblikkelig flair og ekstra værdi. Det er forud skårne, så du ikke skal ejer eller har erfaring installere det eller låne specialværktøj. Da det er ikke så tung som træ støbning og kommer i mindre stykker, du kan transportere det nemt, og én person kan montere det uden problemer.

Tidsramme

Du kan male de fleste skræl og stick kroneformen ved hjælp af primer efterfulgt af vandbaseret maling. Du skal Lad malingen tørre helt, før det, som kan tage alt fra et par timer til en hel dag. Du bør installere støbning i en mellemstor stue i en time eller mindre. Dette omfatter måling af væggene og skære molding brikkerne til størrelse.

Advarsel

De fleste mærker af skræl og stok kroneformen vil ikke overholde godt tekstureret lofter. Afhængigt af faktorer, såsom luftfugtighed og jævnhed af vægge og lofter det er knyttet til, kan denne molding falder ud af væggen over tid. Det er muligt at registrere, støbning er faktisk plast eller skum snarere end træ. Dette produkt kan derfor ikke være det bedste valg, hvis du er remodeling en ellers high-end hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com