Om små dekorative reoler

July 19

Om små dekorative reoler

Mens de fleste reoler bruges til organisation og opbevaring, er små dekorative reoler beregnet til visning. Små dekorative hylder er en nem og fremtrædende måde at vise dine billeder eller smykker, og der er mange stilarter at vælge imellem.

Formål

Som kappe over pejs henlede dekorative hylder opmærksomheden på sig selv, og hvad de viser. Billeder, stearinlys, holiday dekorationer eller samlerobjekt nipsgenstande får den opmærksomhed, de fortjener, når vises på en velplaceret små dekorative hylde. Hvis du har en tom plads på væggen, eller en ulige niche i et hjørne, kan en lille dekorativ hylde være en kreativ og alsidig alternativ til en fotoramme eller kunstværk.

Attributter

Mest dekorative hylderne er lavet af træ eller glas. Træhylder kan komme malet eller med en naturlig finish. Detailhandlere sælge ofte små, dekorative glas hylder i departementet badeværelse som dette er, hvor de er mest almindeligt hang, selv om de kan vises hvor som helst i huset.

Små dekorative hylder varierer i længde fra 6 til 24 inches, så der er sikker på at være en, der passer din tomme rum. Højde og dybde varierer meget af hylde længde og stil, men vil blive klart angivet på emballagen, som vil mængden af vægt hylden kan støtte. Kontroller din hylde er dyb nok, og robust nok til at rumme hvad du vil have vist.

Stil

Små dekorative reoler kommer i enhver stil fra chunky og rustik til sarte og detaljeret. Mens de fleste små hylder er simpel afsatser, er nogle firkantede eller runde og form rammer omkring objekterne de vise; nogle endda stykke sammen med supplerende ramme-lignende hylder til at skabe en slags collage, der hænger tre dimensioner på væggen.

Corner hylder

Hjørner eller små nicher kan være nogle af de sværeste steder at dekorere, og små dekorative hylder bygget til hjørner er en stor mulighed. Selvom det er ikke den eneste stil, i de fleste hjørne hylder, danner to sider en vinkel på 90 grader, mens den side vender udad er afrundet. Køber flere i faldende størrelser, og klatring dem op en hjørne bringer raffinement til en ellers trist og ignoreret del af rummet.

Sådan køber du

Bekvemt, små dekorative hylder sælges ofte i sæt, der omfatter flere forskellige længder i samme stil. Oftest er der tre eller fire hylder pr. sæt, der kører mellem 6 og 24 inches lang. Købe flere hylder i samme stil kan du forskyde dem til at passe dine tomme rum, hvor en lille hylde kunne have virket malplaceret. Men hvis du foretrækker, små dekorative hylder sælges også enkeltvis.

Installation

Svævende hylder, hang på skruer med ingen parentes viser, er almindelige i små dekorative reoler, selvom mere traditionelle stilarter har parentes, der både understøtter hylden og tilføje til sin stil. De fleste små hylder følger med hardware behov at hænge dem, men være sikker på at tjekke emballagen. En plan, skruetrækker eller boremaskine og stud finder er de eneste værktøjer, du skal hænge din hylde. Afhængigt af hvad du vælger at vise, kan selv små hylder få temmelig tung, så sørg for du skrue ind i en mur stud eller brug en molly bolt så din hylde er sikkert og godt understøttet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com