Om Snap sammen laminatgulve

January 14

Laminat er holdbare, ser god og nem at installere. Planker af laminatgulve passer sammen med en fjer og not design; Dette har fortjent det tilnavnet snap sammen gulvbelægning. Selvom det ikke måske er så simpelt som snapper sammen Legos, processen med montering af planker sammen gør installere laminatgulv et stort projekt for gør-det-selv.

Historie

Laminat gulve blev opfundet af den svenske virksomhed Pergo og først markedsført i USA i 1994. Oprindeligt, laminatgulve planker nødvendige klæbemiddel til at slutte sig til dem sammen, selvom de ikke behøvede at være naglet eller limet til sub gulv. I dag, snap-sammen eller klik-sammen laminat gulve er ved at blive standard. Sikringsanlæg systemet tillader brugere at fastgøre den tunge side af en planke ind i rillen på den næste, hvilket eliminerer behovet for klæbemidler.

Funktioner

Laminat gulve er fremstillet af lag. Kernen i et laminat plankegulv er Fiberplade. Overfladen af planken er en fernis af harpiks baseret melamin/aluminium oxid, et meget holdbart materiale. Under denne klare overflade er et lag af dekorative papir. Dette papir er påtrykt med en slags fotografi, der giver bestemmer udseendet af planken. Finér og dekorative papir er presset eller lamineret på kernen.

Identifikation

Den tunge og not gør snap-sammen Laminat Gulvbelægning anderledes end sine forgængere. På den ene side af en planke er der en lille, tynd fremspring. Dette er tungen. På anden siden holder rillen. Under installationen, du fastsætter den første række og derefter placere den første planke i anden række. Ved at holde planken i en lille vinkel, kan du lette tungen ind i rillen. Derefter lavere du langsomt men fast planke, effektivt snapper det ind i rillen. En blide tryk med en slagklods og hammer skaber passer mellem de to planker.

Overvejelser

Ligesom trægulve, skal de lodrette sømme i et laminat gulv fordeles til at reducere stress. Dette betyder, at du skal lægge ud hver række fuldt ud før du starter næste. På grund af forskudt sømmene fastgøre du en planke til to planker ad gangen.Du skal sørge for den første række har groove side af hver planke vender udad. Du skal også bruge en fugt barriere, en tynd plade af vinyl-lignende materiale lagt direkte på sub gulv. Dette holder den naturlige fugtighed i sub gulve fra vridning laminatgulvet.

Misforståelser

Udtrykket "snap sammen" indebærer plankerne passer sammen som hængsler eller skubbe en i den anden. Dette er ikke helt en nøjagtig skildring. Tungen skal lempes ind i rillen; det ruller mere end det snaps.

Selvom laminat gulve betragtes meget holdbare, vil det spænde hvis udsat for vand. Også, vil sømmene adskille hvis de lodrette sømme ikke er forskudt, eller hvis du undlader at tappe sted hver planke efter forbinder det med planker i den forrige række.

Fordele

Laminat gulve er mindre modtagelige for ridser end ægte træ og vil vare mange år hvis installeret korrekt.Ingen lim er nødvendige for installationen, og materialer i fremstilling er vand-baserede produkter. De fleste laminatgulve udleder færre flygtige forbindelser efter installation end tæpper.

Du kan installere laminatgulve dig selv. Med tunge og not Sikringsanlæg system er det en snap.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com