Om sne kegle maskiner

January 6

Om sne kegle maskiner

Sne kegle maskiner kan bruges på en bordplade i hjemmet, en kiosk på et indkøbscenter eller forlystelsespark, enhver bærbar kreditor eller som en del af en permanent fastholdelsesanordningen i en restaurant eller bygning. Sne kegler er typisk serveres i et papir kegle indefryses eller lavet til en pløret i en bred vifte af farver og smag kombinationer.

Funktion

Sne kegle maskiner bruges til at oprette barberet is eller slushies for en frossen behandling i hjemmet, på en restaurant eller en kommerciel leverandør. Typisk sne kegler er mest eftertragtede i de varme sommermåneder og anvendes i stedet for is som en måde at køle ned og Nyd en sød og iskolde godbid. En sne kegle maskine tager kubik is og barberer det ind i en sprød eller sjappet tilstand som ender i lille bid mellemstore stykker. For kommercielle maskiner, før isen passerer ind i servering kop det er ramt med en sød flydende smag, der er blandet ind i isen, som det kommer, forlader en smag i hver mundfuld. For hjem maskiner, er isen normalt barberet og manuelt sprøjtede på hver kegle.

Typer

Der er to hovedkategorier af sne kegle maskiner. Hjem modeller er generelt billige og dybest set bare barbere is før servering og kommercielle-grade sne kegle maskiner tage store blokke af is eller kuber og oprette barberet eller slushed is. Mange kommercielle enheder er designet til at oprette varianter ved at blande sødet sirup inde i maskinen. Nogle maskiner kan rumme op til fire eller fem forskellige smagsvarianter ad gangen. De kommercielle enheder bruges til stærkt trafikerede områder hvor en masse sne kegler vil blive solgt i timen. Nogle kommercielle enheder har et stort visningsområde, som viser off flavored sneen til lånere. Kommercielle sne kegle maskiner generelt køre mellem $400,00 og $2500.00 med omkostningerne ved smagsstoffer i gennemsnit mellem $5,00 til $10.00 for hver 20 væske ounce. Hjem sne kegle maskiner kan være billig og koster omkring $15,00 fra et lokale Wal-Mart butik til omkring $250,00 på en online-forhandler.

Tidsramme

For en kommerciel sne maskine tager det typisk omkring 10 minutter til maskinen til at være funktionel og forberede en sne kegle. Og sørg for at have masser af forsyninger såsom sirup, er is, scoopers og kegler før du bruger nogen form for sne maskine væsentlige på hurtigt producere sne kegler. Sne kegler i større motorer og barbermaskiner kan barbere op til 18-20 sne kegler et minut, hvilket er ganske hurtigt men mekanikken er indstillet til at gøre hver kegle, en ad gangen. Mindre hjem eller kommercielle enheder kan kun producere to eller tre sne kegler i minuttet og er velegnet til servering under 10 personer. For hjem sne maskiner blande de fleste af dem ikke den flydende smag i maskinen med smagsstoffer så varianter skal sprøjtede eller hældes i hånden. Nedlukning og oprydning en sne kegle maskine kan være tidskrævende. Is og vand skal tømmes fuldstændigt fra enheden, når det er slukket til at forhindre indre skader.

Funktioner

Kommercialiseret sne kegle maskiner tilbyder funktionen af en glasrude, så lånere kan se hvad de forskellige farver og varianter af sne kegler er. Fordi sne kegler er et godt elsket sommer behandling de kommer i forskellige størrelser og varianter. En sne kegle standard størrelse er omkring halv kop og de fleste sne kegle maskiner producere glatbarberet ices, der serveres i en kegle formet papir eller plastik kop. Nogle af de mest populære varianter af sne kegler at kommercielle maskiner produkter er kirsebær, blåbær, bomuld slik, citron lime, bubblegum, ananas, root beer og pina colada. Flere varianter i maskinen opretter nye smag og farve kombinationer og nogle sne kegler kan gennemføres for at have frisk frugt inde i drink---gør drink sundere og tiltrække ældre børn og voksne til at prøve en sne kegle.

Effekter

Virkningerne af at have en sne kegle maskine er at nemt kunne producere sne kegler uden at skulle oprette dem manuelt ved knusning af is. Kommercielle sne kegle maskiner også oprette en flot visuel for kreditorer til at vise den glinsende is til potentielle kunder. Selv om i første omgang mest sne kegle maskiner er en kostbar investering, løbende de tilbyder en billig og billig måde at tjene en godbid til kunder med minimal overhead omkostninger og udgifter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com