Om soveværelse interiør dekoration

October 30

Soveværelser er vigtige steder for både voksne og børn. For en voksen, kan et soveværelse udgør et privat rum til at slappe af og forynge, samt et sted for delte intimacies med en partner, og i sidste ende, at søvn. Ofte voksne soveværelser omfatter i-suite badeværelse, Siddemøbler, store detaljerede toiletter og undertiden døre åbne terrasser eller yards. For et barn udgør et soveværelse også et privat rum, en fødestedet for fantasien, en undersøgelse plads og, naturligvis, et sted at sove. Udsmykning et soveværelse ofte kommer sekundært til udsmykning formelle værelser i dit hus, men det samme væsentlige skal løses et værelse til virkelig opfylde sit potentiale.

Udvikle en farvepalet

Begynder ved at indsamle billeder af værelser fra dekoratør og arkitektonisk blade, som du finder attraktive. Holde disse i en projektmappe for nem adgang. Den første af arbejdsplanen for udsmykning et soveværelse er at vælge en farvepalet. Renaes bogføring på værelser at forny antyder: "Bemærker de farver, du ser i reklamer, butikken viser eller magasiner." Dette kan ske mange måder, herunder at finde et stykke kunst, du elsker, et stof med et mønster og farver du beundrer, eller vælg fra din billedsamling et billede med stemningen du ønsker at opnå.

Retreat, spa-lignende værelses områder er populære, så er Hollywood glam soveværelser, boutique hotel stilarter, Adirondack lodge stilarter og meget mere. Hver typografi har en generel palet af farver, der er almindeligt anvendt. Billeder i seneste blade viser værelser dekoreret af top designere vil vise opdaterede paletter og de er et godt sted at starte, da dit tilbehør vil tegne fra hvad der er tilgængeligt på markedet. Male dine vægge og lofter, så dit loft er to toner lysere end din vægge og i den samme farvetone. Ændre dine gulve, efter behov.

Planlægning din plads

Soveværelse planlægning omfatter pre tænker møbler placering samt løse ethvert storagebehov. Derudover skal du planlægge for de active space. Dette er de tomme og åbne dele af rummet, der fører til udvendige døre, badeværelser, toiletter. Disse er rummets veje. Bruge nogle millimeterpapir og plot ud din Lokalernes dimensioner. Måle nogen møbler, du har til hensigt at bringe tilbage (som du allerede ejer). Skære lidt repræsentationer af din seng og møbler. Generelt, et værelse ser mere rummelig hvis du indtaster og sengen vender opad. Men nogle soveværelser udelukker dette. Placer din seng på din fokale væg. Dit værelse har også en holdning. Hvis ja, Placer din seng for at udnytte dette.

Focal Points

I voksen soveværelser er sengen det centrale fokus og ofte de største og dominerende stykke af møbler på værelset. Dette stykke sætter tonen for hele rummet og det skal skaleres for at passe dit værelse ordentligt. For stor eller for høj møbler (f.eks. et hovedgærde) kan overmande en plads. Din seng bør have en kvalitet, der vil tillade det at vare som en stil, og det bør være fleksible til at tilpasse sig nye farver i et par år. Bed stoffer bør være neutral legemer, der fungerer sammen med din palet.

Bringe i andre farver, mønstre og teksturer gennem accent stoffer i gardiner, persienner, puder, kast, område tæpper og accent møbler. Vælg enhver ny polstret stykker du tilføjer til dit soveværelse på dette punkt. Være sikker på, at de arbejder med din plan, og der er rigelig plads til at bevæge sig rundt i lokalet. Mere åben plads mellem møbler grupperinger som regel føles mere rummelige og husk at en akavet stien til din åbninger vil gøre dit værelse føle sig forkert. Du har brug for mindst tre fødder mellem møbler og vægge eller andre møbler, men fem fødder er bedre.

Accenter og tilbehør

Vælg din sengeborde og andre ikke-polstrede møbler. Dit valg skal skaleres for at passe dit værelse og skal supplere hinanden i stil. De behøver ikke at matche. Når du vælger dit tilbehør, vælge en eller to store erklæring stykker og tænke tekstur og finish. Kunst skal være afslappende og størrelse passende. Generelt, masser af små stykker ser travl og akavet. Sort og hvid udskriver eller grafisk botanicals er gode valg. Afslut et soveværelse ved at tilføje lamper og planter.

Børneværelset

Børneværelset omfatter ofte en farvetema for. Når du vælger farver eller værelse stil, er det godt at tænke i hurtig vækst og forudseenhed på hvordan et værelse kan vokse med barnet ved simpel fjernelse af accent farver og tekstiler. Neutral, klassisk designet møbler vil modstå momentan tendenser. Vælger et solidt konstrueret værelse vil gøre det muligt for hyppige dekorative ændringer, der er budget venlige. Et godt indrettede soveværelse skal være indbydende, komfortable og funktionelle. Shrinivas Vaidya soveværelse Design og udsmykning idéer giver denne endelige, fremragende indblik, "Endelig det er det tomme rum, som er fortsat og er et mål for niveauet af komfort for brugeren."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com