Om Spiral trapper

October 7

Om Spiral trapper

Vindeltrapper betragtes som en arkitektonisk kunstværk. Stejle og kompakt, de tjener et formål at blive anvendt som en trappe i en hjem eller kontor, der ikke er plads til at afsætte til en stor, fuld størrelse trappe. Ved anvendelse af denne artikel, er oplysningerne vedrørende vindeltrapper ligger i små hjem.

Betydning

Spiral trappe design har været brugt i bygninger og kirker i århundreder, at skabe en tilsyneladende umulig mesterværk af byggeri. I tilfælde af en to-etagers hjem med begrænset gulvplads, er en vindeltrappe knyttet til en åbning i øverste etage. I forhold til en traditionel flyvning af trapper, som kræver plads ned gradvist, er en vindeltrappe simpelthen komprimeret i en lodret spiral.

Funktion

Vindeltrapper er kompakt, hvilket betyder, at de kan placeres i et hjørne af et rum, hvis pladsen er begrænset. Spiral trapper er også ofte bruges til brand undslipper på ydersiden af boligblokke.

Overvejelser

På grund af den kompakte størrelse af vindeltrappe, bør det ikke anvendes i et område, hvor du planlægger at flytte tunge genstande til og fra på en regelmæssig basis. Overveje en vindeltrappe som en anden trappe eller en trappe, der bruges til at få et loft eller kælder, der ikke ofte anvendes.

Misforståelser

Vindeltrapper er smalle og stejle. Selv om de kan anvendes inden for rammerne af begrænset plads, er det en udbredt misforståelse at tro, at de er sikre for små børn eller ældre.

Advarsel

Snævre vindeltrapper kan være farlige for en person, der ikke er konstant på hans fødder. Almindeligt, spindeltrapper er lavet af jern og er udstyret med håndlister på begge sider. Imidlertid trinene er smalle og lukke sammen, forklædt som en potentiel sikkerhedsrisiko, hvis en person misser et skridt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com