Om strålende i ordet vand varme

October 20

Om strålende i ordet vand varme

Strålende gulvvarme anlæg anderledes end tvunget-air systemer fordi strålevarme varmer alt i rummet, inklusive dig. Varmluft systemer har tendens til at miste nogle effektivitet gennem kanalsystem og varme tabt gennem revner og huller i et hjem. Mens varmluft kan forlade varme og kolde steder i værelser, strålende systemer har tendens til at varme i mere ensartet lag, som mange mennesker finder mere komfortabel.

Typer

Der er to typer af strålende systemer: elektrisk og vandbaseret. Elektriske systemer består af kabler køre under gulvet og mellem strøer eller plader af beton. Elektriske systemer anses ikke for at være meget omkostningseffektiv for hele hjem, fordi prisen på elektricitet er relativt dyre i forhold til andre energikilder. Elektrisk bruges til retrofit enkeltværelser, som badeværelser.

Ifølge det amerikanske Department of Energy er hydronic systems "de mest populære og omkostningseffektive gulvvarme systemer for domineret af varme klimaer." Hydronic systems cirkulere opvarmet vand gennem heavy-grade plastslanger, ofte fra hjems vandvarmer, at give strålevarme.

Fakta

I modsætning til tvunget-air systemer kræver strålevarme ikke nogen kanalsystem. Strålende gulvvarme er roligt, effektivt og har tendens til at opbevare varme på et lavere niveau inde i hjemmet, køling som hjemmets konvektion tager luften opad mod loftet. Termostater kan vendte ned et par grader med strålevarme, fordi varmen er vedligeholdt tættere på gulvniveau. Hydronic systems kan bruge de fleste nogen varmekilde til rådighed - El, gas, sol, træ, olie--at varme det vand, der cirkulerer gennem systemet.

Installation

Våde anlæg integrere plastslanger i en betonplade eller i et tyndt lag af beton. Tør anlæg kan foretages ved at placere slangen ovenpå eller nedenunder subflooring. Tør installerer kan også gøres ved sandwiching slangen mellem lag af gulve.

Overvejelser

Typen af gulve anvendes i hjemmet kan gøre en forskel i hvor godt strålende systemer fungerer. De fleste typer gulvbelægning arbejde godt, endda hårdttræ. Tæppe kan være et problem, især hvis det er tunge tæppe og bruger et tykt underlag. Dette gamle hus VVS og varme ekspert Richard Trethewey siger, "Hvis gulvet er alt for velisoleret, strålende varme virkelig ikke giver mening. Det er som at sætte en trøje over en radiator."

Strålende systemer er til opvarmning kun. Et separat klimaanlæg stadig skal opretholdes i varmt vejr.

Omkostninger

Omkostninger for en professionel installation og materialer kan være pebret, overalt fra $6 til $15 per kvadratfod afhængigt af typen installation (våd eller tør), om installationen er på et helt nyt hjem eller en eksisterende ordre, og hvilken del af landet du bor i. Meget af prisen arbejdskraft, så flere selskaber er nu emballage gør det selv-gulvvarme systemer med omkostningerne 75 procent lavere omkring hvis boligejer er villige til at tackle installationen. ThisOldHouse.com vurderer, at strålende gulvvarme kan være op til 30 procent mere effektiv end varmluft, så en betydelige besparelser kan realiseres over tid.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com