Om Teen badeværelse Decor

April 29

Om Teen badeværelse Decor

Yngre børn synes at tilbringe så lidt tid som muligt i badeværelset, men for teenagere, badeværelset bliver de vigtigste rum i huset. I en one-badeværelse home, kan overdreven badning og primping rutiner af unge - både piger og drenge-lade andre medlemmer af familien står i kø. I et hjem med mere end én bad, måske en teenager har personlige badeværelse og vil oprette et usædvanligt design til rummet. Det er let at denne specialiserede plads appellerer til unge voksne, men vælger teen badeværelse indretning handler om mere end hvad øjet.

Organisation

En af de vigtigste aspekter af teen bad design giver rigelig opbevaring og en simpel plan for at holde alting organiseret. Teenagere er berygtet for at skabe rod, og mens en teen bad bør være en behagelig og tiltalende indvendige miljø, med fokus på rummets funktion vil gøre det lettere at rengøre. Installere en forfængelighed med dybe skuffer til opbevaring og en tilstrækkelig stor bordplade område til at sprede sig grooming og skønhed forsyninger. Tilføje ukonventionelle lagringsmuligheder, såsom åbne hylder, farverige stablet placeringer og tilpasselig pegboard kroge til at holde værelset pæn let for on-the-go teenagere. Hvis plads tillader, skal du placere en hamper i badeværelset for at holde lumpen indlede fra landing på gulvet.

Spejle og belysning

Teenage-piger er især begejstrede for at plante sig selv foran et stort spejl; en tre-vejs spejl er det ideelle valg til udvidet hår og makeup sessioner, og en fuld længde spejl på bagsiden af døren kommer handy for obsessiv garderobe kontrol. Inventar, der giver rigelig belysning over spejle er et krav i en teenage pige ' badeværelse, uanset spejl størrelse.

Teen badeværelse Decor

En teenager ønsker en individualiseret badeværelse, der udtrykker hans personlighed, så inddrage ham i indretning planlægnings. Hvis han beder om neon grøn vægge, kan du altid genfremstille når han hoveder til college. For at gøre fremtidige istandsættelse lettere, stick med hvide vægge og lad din teen udvælge en pulserende badeforhæng, bademåtte, papirkurven, Tandbørsteholder, sæbeskål og håndklæder til at personliggøre pladsen.

Fælles Teen badeværelser

Når to eller flere børn deler et badeværelse, kan et par ekstra strategier bidrage til at gøre plads til en succes. Installere dobbelt dræn for at holde morgen rutiner kørende, og farvekode tilbehør for bekvemmelighed. For en unisex værelse, male vægge i en neutral farvetone og tildele hver teen en fed signatur farve til håndklæder og lagerbeholdere. Hvis pladsen er begrænset, oprette en kompakt primping område i hver teen soveværelse, og opbevar kun det allernødvendigste i badeværelset: shampoo, sæbe og tandpasta.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com