Om termoelektrisk klimaanlæg

April 26

En termoelektrisk air conditioner reducerer temperatur i et lukket område til et lavere niveau end udendørstemperaturen. Skabet kan være en boks, transit sag eller styreskabet. Elektroniske enheder gøre termoelektrisk klimaanlæg funktion, og air condition er særligt effektive i at opretholde en kølige temperatur i elektronisk udstyr, forlænge dens levetid. Air condition er let, lille og især nyttigt i militære og industrielle situationer.

Grundlæggende

Termoelektrisk klimaanlæg omfatter moduler, der opfører sig som varmepumper. Varmepumper overfører varme fra et køligt område i en varmt område for at gøre cool områder køligere og varme områder varmere. Den termoelektrisk klimaanlæg elektroniske komponenter arbejder med moduler til at sænke temperaturen i et aflukke uden at trække i luft udefra i kabinettet.

Detaljer

Regelmæssig klimaanlæg kræver en arbejdsfluidet såsom chlorfluorcarboner til at transportere varmen fra området en person ønsker at køle. Ulempen ved denne proces er at flytte komponenter er en væsentlig del af apparatet, og disse komponenter ofte bryde over tid. Derudover gør de air conditionere enhed pladskrævende. Termoelektrisk klimaanlæg, men bruge elektrisk strøm i stedet for en arbejdende væske til at fjerne varme, og de har ikke bevægelige dele bortset fra fans. Den elektriske strøm går igennem en krydset beliggende mellem halvledere og trækker det varme fra krydset. Resultatet er en kølende effekt.

Fordele

Termoelektrisk klimaanlæg har flere fordele sammenlignet med traditionelle klimaanlæg. De simpelthen holder ikke en kabinet temperatur stiger--som traditionelle fans gør - men i stedet tvinger temperaturen at falde. Derudover uden for luft, der indeholder støv og andre forureninger ikke indtaste prøvelokalet og ødelægge sin følsomme dele. Også, klimaanlæg ikke kræver brug af kølemidler, der udgør en risiko for miljøet.

Placering og ekstra funktioner

Termoelektrisk klimaanlæg funktion bedst, når monteret vertikalt, men de er også effektiv, når den anbringes vandret på toppen af en indhegning. Nogle termoelektrisk klimaanlæg har både køle og varme egenskaber og er egnet til udendørs brug. Disse typer af klimaanlæg er især nyttige, hvis målet er et aflukke til at opnå en minimumstemperatur under kolde måneder samt en maksimal temperatur i de varme måneder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com