Om Tin tagene

March 4

Om Tin tagene

Af alle de tilgængelige tagmaterialer er "tin" tagene blandt de mest holdbare og pålidelige. Udtrykket "dåse" er blevet brugt som en opfang udtrykket til at beskrive en bred vifte af metal tagmaterialer, herunder stål, aluminium, legeringer og rustfrit stål samt faktiske tin. Uanset hvilken type af metallet anvendes, vil "tin" Tag give årtier med pålidelig service når installeret korrekt af en kvalificeret tagdækning-installation entreprenør. Metal tagmaterialer er tilgængelige i en række farver, teksturer og stilarter.

Real Tin

Metaltag har været brugt i århundreder. Faktiske tin tagene er konstrueret af ruller eller ark af tin trykket til et fint gauge. Tin tagene skal være refinished på regelmæssig basis for at bevare deres ydelse i dårligt vejr. Tin udfører godt når det udsættes for vand og salt, men meget surt regn, ofte fundet i nærheden af industriområderne, kan forårsage korrosion. Anvende almindelige frakker metal tagdækning maling vil hjælpe med at opretholde styrke og integritet af et bliktag.

Galvaniseret

Tin er også fundet i belægningen anvendes på stål tagmaterialer til at skabe en rust-resistente finish. I en proces svarende til galvanisering et søm, er stål tagdækning materiale og tin udsat for høj varme, der fremmer en permanent bond. Mest galvaniseret stål tag er også fremstillet med en multi-lag primer og maling finish system, der reducerer behovet for regelmæssig lakering.

Installation

Uanset metal valgt til opførelse af et tag, der er to grundlæggende sømme systemer bruges på installation--en flad søm eller en stående søm. I en flad søm installation, to tagdækning sektioner er forbundet sammen ved integrationer hooked fælge (eller flanger) på enten afdeling. Afsnittene er derefter presset og loddet sammen for at skabe en vandtæt flade søm. I en stående søm installation, en hooked flange på ét punkt passer over lige flange i en anden afdeling, og to presses fast sammen. I begge tilfælde, er sektionerne forankret til tag underkonstruktionen ved hjælp af metal tagdækning klip.

Isolering

Når du installerer et bliktag eller enhver metal tag, kræves et yderligere lag af isolering under tagmateriale at reducere regn støj. Tilføjelsen af denne ekstra isolering også gør disse tagene meget energi effektive, i både vinterkulde og sommervarme. Også, i løbet af sommeren, disse tagene afspejler varmen fra solen og bidrage til at mindske energiforbruget.

Ved hjælp af en professionel

Den væsentligste ulempe til et metal tag, især et bliktag, er udgiften til monteringen. Enhver metal tag installation er bedst at overlade til en metal tagdækning installation entreprenør, og der kræves ofte at etablere tagsten materielle garantier. Når det kommer til et bliktag med en flad søm, er professionel installation især vigtig. Tin lodning er en nøjagtig håndværk, der kræver en høj grad af erfaring og ekspertise. Ekstraomkostningerne til professionel installation er, dog afskrives over tid på grund af den lange levetid af et metal tag. Mange garantier strækker sig op til 50 år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com