Om tømmerhugst værktøjer

December 28

Der er mange typer af tømmerhugst værktøjer, hver bruges til et bestemt formål. Opdele mukkerter, crosscut Save, hånd sav, hydraulisk brændekløvere, motorsave, enkelt jack, kiler og dobbelt-sidet akser alle spille deres rolle i den skovhugger værktøj lager.

Funktioner

Hånd sav har et træ eller poly hånd greb afholdt den med skruer med en skarp serrated kant til at skære igennem lodge pæle eller cordwood. Crosscut Save er lang med ujævne tænder og er bearbejdet af to personer til faldt træer, en stående hver side af træet. En motorsav er en mekanisk træ skæreværktøjet med en spinning skarptandede kæde går rundt og en bar, der er knyttet til et tandhjul i motorsav boliger. Motorsave køre på gas eller elektricitet.

Funktion

Motorsave skære komfur mellemstore længder af brænde klar til at blive delt af den opsplitning maul og derefter stablet. Dobbeltsidet akser og crosscut Save er metoder, der anvendes til faldt træer.

Fordele

Hydraulisk brændekløvere split logs hurtigt og ubesværet spare både tid og manuel arbejdskraft.

Overvejelser

Motorsav filer eller en 12-volt bærbar kæde sharpener er nødvendige værktøjer mens ud arbejder i skoven at holde en kant på den motorsav tænder. Det er vigtigt at holde Save skarp til at reducere arbejdstiden og gemme barer fra at få varme og bøjning.

Størrelse

En enkelt jack og kiler bruges til at opdele akavet størrelse logs med knob. Kilen er placeret i en hårgrænsen knæk på den log overflade og drevet ned i loggen af enkelt jack, tvinger log at opdele apart.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com