Om træ Trim

November 24

Om træ Trim

For at klæde op træværk eller andre områder, pænt, anvender den kloge forbrugeren træ trim. Før farende ned til den lokale tømmerhandlen at købe vil træ trim, det er vigtigt at identificere træ, træ trim kjole op eller har en idé om, hvordan du kjole op i et rum ved at tilføje træ trim. Når dette er gjort, er du bedre i stand til at bestemme type og design, der er tilgængelig for dit projekt. Dette er vigtigt, selv om træet er malet fordi forskellige træ korn forlade forskellige mønstre efter endt.

Typer

Typerne af træ trim tilgængelige afhænger af typen af træ behov. Almindelige typer af træ trim er skærmen skimmel, flad skimmel, crown skimmel, baseboard, casing, og indersiden og udvendige hjørne skimmel. De typer af træ der udføres almindeligt er poppel, eg, fyr, Gran og fir. Være forsigtig om trim, der ligner træ, men er ikke. Disse typer af trim er lavet af polystyren og er let at bryde.

Funktioner

Funktioner af træ trim er let ses i et billede af profilen. Mens hver producent bestræber sig på at skabe en unik profil, er sandheden, de alle bruger den samme proces for at gøre trim. Radier og concaves kombineret med facetter på ryggen kanterne er blandt nogle af de funktioner der er tilgængelige på træ trim. Hvis du kan tegne dit eget design, og har råd til at have knive til din trim, kan du tilpasse funktionerne i din trim.

Effekter

Den effekt, at træ trim giver et værelse eller loft er bredt og varieret. For ni eller ti fod vægge der er flere muligheder som forskellige trim kan anvendes til at forlade en koloniale virkninger. Tilføje flat trim og Gråsælens trim sammen, kan du designe den rigtige kombination, der passer til dine behov. Oprette den ønskede ved shopping omhyggeligt og sammenligne alle tilgængelige trim effekt. Husk at poppel efterlader en glat finish når malet og er den mest populære til at kombinere med forskellige trim profiler.

Funktion

Træ trim kan have mange funktioner, men den mest almindelige er at trimme et hus af værelse. Steder, hvor det fungerer som et dække for mangler er væggen hjørner, hvor loft og væg mødes, vinduer, døre og gulve. Mindre almindelige funktioner er træ trim bruges som wainscoting, og skabslåger til at oprette en billedramme omkring træ som døren blev lavet. Det fungerer også i at skabe faux kolonner inde i og uden for huset.

Overvejelser

Når de overvejer træ trim for dit projekt, påhviler det forbrugeren at forskning markedet og ved, hvad der er tilgængeligt. Også trim overvejelser for efterbehandling af træ skal være gennemtænkt. At overveje maleri trim midler til at forstå, hvordan træ trim ser ud, når den er tilberedt korrekt og malet. Den samme overvejelse bør gå ind i et valg til træ trim, der vil være plettet. For at minimere den tid, der forbruges af forskning, forskning kun typen af trim, der kan bruges til dit projekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com