Om trykkoger Relief ventiler

October 15

Trykkogere er en glimrende måde til hurtigt at forberede din familie sunde, hjemmelavede måltider. Nogle mennesker er bange for trykkogere fordi gamle modeller havde en risiko for eksploderer i brug. Nye trykaflastning ventiler har imidlertid gjort trykkogere en hurtig og sikker måde at få et måltid mad på bordet.

Funktion:

Aflastningsventilerne reducere risikoen for kvæstelser samtidig madlavning under pres. Sikkerhedsventil er placeret på komfuret låg. Nogle modeller indeholder et gauge, så du kan se den nøjagtige mængde af pres, der har bygget op i komfuret. Andre trykkoger relief omfatter en yderligere trykaflastning hul i låget og en pakning, der kan bryde så damp kan frigives fra mellem komfuret låget og bunden.

Typer:

Fremstiller bestemme trykkoger relief ventil størrelse, funktioner og stil for deres specifikke enheder. Højere priser trykkogere er udstyret med flere funktioner på overtryksventil samt yderligere sikkerhedsfunktioner. Når du vælger en trykkoger, kigge efter pop-up Belastningsindikatorer, nem rengøring, en tunge gauge stål og en størrelse, der egner sig til hvordan du forventer at bruge komfuret.

Andre sikkerhedsfunktioner

Et par andre indbyggede sikkerhedsfunktioner er tilgængelig i nyere trykkogere. Disse omfatter en låsning håndtag, der ikke vil frigive indtil det indre pres er reduceret til et sikkert niveau. En sikkerhed trykaflastning system mellem flanger på låget og bunden tillader damp til at skubbe en pakning til side og undslippe. Velskrevet bruger guider kan hjælpe med at uddanne dig om den korrekte brug, pleje og rengøring af en trykkoger til at opretholde sikkerhedsfunktioner og mindske risici.

Betragtninger:

Ren altid pres-sikkerhedsventil før brug af trykkoger. Følg producentens anvisninger for rengøring og vedligeholdelse af ventilen. Hvis din komfur har en sekundær pres lettelse hul i låget, også rense det ifølge producentens anvisninger. Hvis du ikke har en bruger manuel, kigge efter navnet på fabrikanten på bunden af bunden eller under låget, derefter kigge efter en PDF-version på producentens websted. Hvis der ikke er en del af hjemmeside med et bibliotek af ejerens manualer, kalde producent og anmode om en.

Advarsel:

Læs altid instruktionsbogen, før du bruger en trykkoger.

Kun har dine hænder i nærheden af enheden for at justere varmen for at reducere eller øge presset.

Hvis trykaflastning ventilen er frigive et stort pres og du har brug at reducere varmen, bruge en madlavning mitt for at justere brænderen, bare i tilfælde af komfuret pakning blæser mens du justerer flammen.

Tjekke pakning for tegn på forværring, rifter, nedskæringer eller folder, der kunne forstyrre dens evne til at fungere. Erstatte dette efter behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com