Om udhuse

December 3

Udhuse, med en klassisk halvmånen eller star cut-out på døren har eksisteret i århundreder. Udskæringer på udhus døre tjente et dobbelt formål. En var at give lys til at indtaste den mørke udhus, som de havde ingen windows eller lys som elektricitet havde endnu at blive opfundet. Den anden var, at analfabetisme var fremherskende på at tid og udskæring Halvmåne symbolet mente det var en damer udhus og star cut-out symbolet var for mænd. Mange folk netop forladt udhus døre åbne på grund af den ubehagelige lugt, som udhuse normalt står væk fra de vigtigste hus ser på åbne marker eller skov.

Misforståelser

Thomas Crapper var en master blikkenslager, holde flere patenter for at opfinde VVS-produkter. Han var imidlertid ikke opfinderen af WC (vand Closet). Alexander Cummings var den første person til at patentere siphonic flush, kun at have sin opfindelse, yderligere udviklet år senere af blikkenslagere Joseph Bramah og Thomas Twyford.

Historie

Udhuse først kom i eksistens i Europa i det femtende århundrede. Læsefærdighed var sjældne i dette århundrede. Men de udtænkt en måde at skelne mellem kvinders og mænds udhuse, ved at skære ud i udhus døre. En sol var for mænd og en måne var for kvinder. Symbolet for mænds udhuse blev senere, stjernen.

Funktion

To-holer udhuse blev ikke bygget for at aktivere to folk til at bruge badeværelset på samme tid. Et hul var imidlertid mindre end den anden at aktivere børn til at bruge badeværelset uden frygt for at falde i sølet. Den største udhus med 12 huller var bygget til at rumme trængende personer på et hotel i Montana. Som tiden gik, begrundede gæstfrihed handel, at mænds udhuse ikke længere var nødvendige, som de fleste mænd gik bag det nærmeste træ og ignoreret udhuset helt.

Størrelse

Den gennemsnitlige størrelse af en udhus var omkring 4 fødder square af 7 fod høje. Den faktiske pit hvor affaldet nedstammer var til tider så meget som 20 fod dybt til at forhindre udhuset flyttes ofte og gemme arbejde. To-etagers udhuse blev opfundet som en ændring af den to-holer, hvor den øverste etage affald faldt bag væggen i den nederste etage udhus.

Identifikation

Ofte finder nogen grave i et bestemt sted, hvor længe siden stod der et udhus, at jorden er forskellige, at have slået fra menneskelige affald til rig kompost. Ikke kun dette, men alle former for skatte vil blive fundet på grave dybere ned i stedet, som folk tilbage i dag bruges til at kaste alle mulige interessante emner ned udhus, bruger er som en losseplads. Mange værdifulde genstande er blevet fundet mens udgravning disse treasure-troves, som værdifulde flasker, smykker, gamle penge, mønter, briller, monocles, sølvtøj og glas.

Tidsramme

Udhuset blev opfundet for 500 år siden, og nogle udhuse i dele af USA og andre lande er stadig brugt dagligt af folk uden indendørs VVS. For det meste, blev udhuset erstattet med opfindelsen af indendørs VVS eller vand closet (WC) - meget til glæde for de mennesker, der ikke længere havde til at trodse kolde vinde midt om natten bare for at bruge badeværelset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com