Om ukrudt barriere klud

March 5

Om ukrudt barriere klud

Det gør ikke noget hvis du er en professionel landskab kunstner eller en haven hobbyist; ingen værdsætter stædig ukrudt og græs trænger sig ind på sit projekt. Omstrejfende ukrudt har altid været bane i haven, forlader haven entusiaster, foroverbøjet og ømme i deres uendelige søgen efter perfekt, weed-fri landskab. Manuel arbejdskraft til side, der er en metode til ukrudtsbekæmpelse, der er både en langsigtet og miljøvenlig løsning: ukrudt barriere klud.

Funktion

Landscapers og gartnere fastsætte ofte weed barriere klud, også kaldet landskabspleje stof, for at forhindre stædig ukrudt og græs fra vokser op selvom haven senge og rock stier. Når det gøres korrekt, kan ukrudt barriere klud i høj grad mindske eller endog helt eliminere irriterende ukrudt vækst.

Typer

Der er grundlæggende to typer i weed barriere klud: det, som du kan købe på dit lokale byggemarked center, som er billigere men betydeligt ringere i kvalitet og professionelt stof. Som med de fleste produkter du køber, jo flere penge du er villig til at betale, jo bedre vil din weed barriere klud udføre på at holde græs og ukrudt i skak. Weed barriere klud du vælger skal føle sig mere stiv end spinkle, og du bør ikke være i stand til at strække eller rive det. Kontakt dit lokale landskabspleje firma for at se hvilket produkt de anbefaler.

Størrelse

Weed barriere klud er solgt i ruller og varierer i bredde, hvor som helst fra 3 til 12 fod. Du kan finde det i ruller op til 300 fod lang.

Tidsramme

De fleste off-the-shelf weed barriere klud vil forværres over tid og skal udskiftes efter blot et par år. Dette gælder især, hvis du har installeret kluden i stærkt trafikerede områder eller steder, hvor invasiv græs og ukrudt er mere produktiv. Din klud er også ansvarlig for opdeling i hurtigere mere solen, den modtager. Sørg for at lægge et tungt lag af bunddække over ukrudt barriere klud til at reducere mængden af lys, der når nogen underliggende ukrudt.

Overvejelser

Hvis du planlægger at plante i området du har installeret weed barriere klud, gøre en lille "X" i klud lige stor nok til at give stilk plads til at vokse. For at modvirke ukrudt omkring planten, fold stoffet tilbage på sig selv, eller placere skrot stykker stof omkring planten. Udfyldes med bunddække.

Advarsel

Selv om det kan være fristende, bør du aldrig bruge plastfolie som en erstatning for ukrudt barriere klud. I modsætning til plast tillader klud jorden til at ånde, hvilket skaber en sund jord miljø, der er befordrende for planteliv. Husk, at dit mål er at hæmme weed infestation samtidig med at det fremmer planternes vækst. Plastfolie giver ikke mulighed for afløb, som tilskynder til svamp og sygdom.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com