Om væggen kanter

April 21

Om væggen kanter

I dag, er der flere stilarter, temaer, farver og anvendelser for tapet grænser end nogensinde før. Derudover foretage væg grænser du kan stencil selv dine valg endeløse. Så når du tænker på væg grænser, ikke bare billedet en stribe af tapet kører parallelt med loft, mærkning, hvor væg og loft mødes. Tænk på stol jernbane grænser, baseboard grænser og selv grænser omkring døre og vinduesrammer.

Funktion

Oprindeligt var fungerede grænsen væggen som en måde at pynte væggen hvor det mødte loftet. Det kunne dække mangler og ufuldkommenheder smukt.Grænsen væggen også fungerede som en smuk accent på en malet væg eller en koordinaten til den faktiske tapet.Nu, grænsen væggen er primært en dekorativ tilføjelse, bidrager til at skabe stemning og farve tema.

Typer

Væg grænser du hænge:En grundlæggende væggen grænsen er en strimmel af tapet fra seks til ti inches høj, der skal anvendes på væggen som almindeligt tapet.Et køkken væggen grænsen vil have billeder og temaer, der er tankevækkende af fødevarer og tilberedning af mad.Et soveværelse væg grænsen kan indstille den udsmykning stil for hele rummet, hvad enten det er en bamse grænsen for Gartneriet, en ballet grænsen for en piges værelse, en sports tema grænsen for en drengs værelse eller en elegant soveværelse grænse.En grænse for badeværelset kan være lunefulde, juvenil, eller sofistikeret og abstrakt. Ofte badeværelse grænser bruge vand temaer, indarbejde delfiner eller ænder.Væg grænser du stencil:Stenciled væggen grænsen er det mest alsidige af alle. Websteder som HowStuffWorks faktisk tilbyde væggen grænsen skabeloner du kan downloade som .pdf-filer og trin for trin anvisninger for stenciling dem på en væg. Teknikker og maling forslag er lavet så godt. En interessant variation er evnen til at bruge kun en del af stencilen for forskellige værelser. For eksempel, børneværelset kunne have en haven kant, og badeværelset kunne have en grænse, blot ved hjælp af fugle fra design.

Funktioner

Her er innovative måder at funktionen væggen grænsen papir eller stencils i dit hjems indretning:Laminat en del af væggen grænsen til brug som et sted matAnvende en væggen grænsen til backsplash i dit køkkenDekorere et værelse med væggen grænsen omkring en tredjedel op på væggen, hvor en stol jernbane ville være, og brug koordinere tapet ovenfor eller nedenfor detMat billeder til at hænge i stuen med alle eller en del af væggen grænsen papirIndhyllingsafstand spande væggen grænsen papir, affald dåser, eller hvilken som helst cylinder formWrap bokse i forskellige størrelser i væggen grænsen papir og stable dem som dekoratør accenterDække en adressebog, kladde eller scrapbogRenovere en gammel tabel ved dækker øverst med tapet grænse og derefter tilføje en glasplade. Afhente en af væggen grænsen farver og male bordbenDække din switchplates eller afsætningsmulighederFjerne kommode skuffer og dække fronterneAnvende væg border rundt om døren eller vinduet rudenScanne grænsen ind i computeren, og vælg derefter en del af mønster til brug i brevpapir eller lykønskningskortBruge scannede grænsen image resize mønster elementer og printe ud til brug i decoupageStencil en del af væggen grænsen design på kommoden skuffefronter eller kufferterHar et element, som en fugl, og stencilen det over et vindueFunktionen fugle eller bier på loftet i nærheden af blæserenStencil blot blomsten på urtepotterForstørre en del af designet og male det på en skabet døren eller døren til værelset

Overvejelser

Til at hænge en væg grænsen skal du:Væg prep eller størrelses væske til at rulle, før du hænge grænseLille malerullerVinyl lim til at anvende, hvis hængende kant over baggrund (selv om det er prepasted)Indsæt aktivator at anvende hvis hængende over malingLineal, niveauSaks, knivSvamp til glat kant og klemme ud ekstra pastaSpand til pastaSpand til at skylle ud svampTil stencil væggen grænsen skal du:MålestokBlyantNiveauMaler tapeSvamp rollerBaggrund malingAnden farve maling til stencil mønsterKvartal tommer stencil penslerMindre stencil børster for detaljer

Ekspert indsigt

Standard væggen grænsen papirruller er 5 yards længe, eller 15 fod. Dette er ofte længden af en mur, og det kan bare være enklere at købe en papirrulle grænsen for hver væg. Hvis dine vægge ikke er så længe, vil du måle dem og tilføje op de værfter, du skal bruge, så ekstra for gentager i mønsteret. Find måling regnemaskiner online. Hvis du har flere ruller end du har brug for, kan du returnere dem eller bruge nogle for kreative ideer som dem, der er anført under "Funktioner." Online wall kanten rundstykker prissættes overalt fra $12 til $20.

Offline, kan du shoppe for væg grænser, uanset hvor tapet er solgt, og på maling butikker og dekoratør butikker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com