Om vaskemaskine og tørretumbler reparation

July 4

Vaskemaskiner og tørretumblere er designet til at arbejde i mange år. Når de fejl, skaber de stigende udgifter til reparation mange gør det selv-reparatører. Oftentimes bringe i hjælp udefra kan helt undgås ved at lære nogle enkle reparationer. Når fejlfinding vaskemaskiner og tørretumblere, er det vigtigt at vide, at flere spørgsmål kan være ansvarlig for det samme problem. Centrale er at fjerne så mange som muligt at isolere kilden.

Overvejelser

Grundlæggende vaskemaskine og tørretumbler reparation kan udføres af alle - uanset tekniske evne eller færdighedsniveau--, hvis de er udstyret med de rette værktøjer og viden. Takket være internettet findes et utal af online-ressourcer til at støtte til at identificere og løse problemet. Søger efter en bestemt symptom afslører potentielle årsager. Mange hjemmesider giver trin for trin, let at forstå instruktioner komplet med illustrationer, mens andre steder kan tilbyde reparation vejledninger specifikke til disse apparater på CD-Rom eller til at downloade (Se nedenstående ressourcer).

Identifikation

Bestemme, hvad der forårsager din vaskemaskine eller tørretumbler funktionsfejl kan være udfordrende. Som med de fleste apparater, er resolutioner til grundlæggende vaskemaskine og tørretumbler reparation problemer de samme for de fleste modeller og producenter. Med en tørretumbler, kan defekte gas spoler forhindre det i at varme op; en brækket drivrem og/eller stjernehjul trisse stopper det fra tumbling; defekte motorer resultere i en larmende maskine; og en dårlig cykel termostaten vil udløse overophedning. Med en vaskemaskine holder en dårlig computerlågets skydeknap maskinen fra spinning; en Blokerede afløb line forhindrer, at vandet pumpes ud; og hvis både forekomme samtidigt, maskinens pumpe remskive er mest sandsynligt frosset.

Forebyggelse/løsning

Minimere vaskemaskine og tørretumbler reparation ved at foretage rutinemæssig vedligeholdelse. Undersøge den tørretumbler aftræksrør til lint årligt og fnug filter efter hver brug for lint opbygning. Udskift slidte eller revet filtre og rengøre eventuelle rester med en blød børste og flydende vaskemiddel. Indre af tørretumblerens kabinet er også et paradis for fnug. Oprette en vedligeholdelsesplan for din skive, der omfatter kontrol og udskiftning af slidte slanger og i nogle modeller, rengøring fnug filter. Lint filtre er placeret inde omrører eller i nærheden af karrets inderlår.

Misforståelser

En misforståelse tilknyttet tørretumblere er, at skyllemiddel ark ikke skade maskinen. Den rest, de producerer, men kan hæmme fnug filter. I disse tilfælde, rense filteret med flydende opvaskemiddel og en blød børste. Ren sensor med bomuld og sprit.

Advarsel

Det primære fokus for vaskemaskine og tørretumbler reparation bør være sikkerhed. Det omfatter at tage åbenlyse forholdsregler, såsom at frakoble apparatet fra kilden til magt, før du begynder enhver fejlfinding og reparation. Enhver sikringsboksen eller afbryder forbindelser til vaskemaskine og tørretumbler skal også frakobles. Vær opmærksom på skarpe kanter på nogle dele, og altid holde børn og kæledyr væk fra afmonterede apparater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com