Om vindue Air Conditioners

March 23

Om vindue Air Conditioners

På dage hvor vejret er ubehageligt varmt, kan placere en air condition i et passende vindue give en cool lindring. Disse Vinduesenheder er umiddelbart tilgængelige til salg i de fleste apparatet butikker, og er moderat prissat, gøre dem mere overkommelige end alternative kølesystemer såsom centrale luft kølesystemer, væg enheder og bærbare pc'er.

Størrelse

Når det kommer til at holde et hjem cool, er det vigtigt at købe den rigtige størrelse af klimaanlægget for jobbet. Din beslutning bør baseres på rummets størrelse samt størrelsen af vinduet tilgængelige enheden vil blive placeret. Jo større værelse, jo stærkere kølekapacitet er behov for at køle det. Denne evne måles i BTUs (British Thermal Units), som er standard for måling af varmeenergi.

Funktion

Væggen klimaanlæg arbejder for at reducere luftfugtigheden og tvinge den varme luft udenfor. Aircondition enhed fungerer uafhængigt (bortset fra behovet for elektricitet for at køre det). En fordamperfladen virker i kombination med Freon og en kondensator til at afkøle luften, der kommer ind i enheden. En blæser så skubber den kolde luft omkring, til sidst køler ned i stuen.

Overvejelser

Når du vælger et vindue air conditioner til køb, overveje omkostningerne til energi involveret i betjening af enheden. At bemærke EER vil nummer noteret på enhedens emballage give dig en god idé om, hvor energieffektiv enheden er. Dette er energi begynder rating, og jo højere EER, jo mere vil du spare på el-regningen.

Misforståelser

Nogle kan være nødt til at købe et større vindue air conditionere end nødvendigt, i håb om at holde temperaturen i rummet ekstra cool. Ikke alene er dette en dårlig beslutning, men det bare arbejde ikke. Et vindue air conditionere enhed, der er for stor vil ikke fungere effektivt, og som følge heraf vil koste dig et bundt på din elregning. Det vil også cool et værelse for hurtigt, undlader at fjerne fugt og forlade den samlede fugtighed i rummet for højt.

Forebyggelse/løsning

Vindue air conditioners, der ikke vedligeholdes korrekt kan forårsage dårlig luft kvalitet forhold i hjemmet. Allergener, støv og kæledyr skæl kan tilstoppe enhedens filter, tvinger disse skadelige luft partikler i hele værelser i dit hjem. Som et resultat, sundhed vedrører såsom svær allergi og bronchiale problemer kan opstå. Det er bedst at rengøre vinduet klimaanlægget filter regelmæssigt ved at skylle det under varmt vand og lade det tørre grundigt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com