Omgivende Belysningseffekter

September 18

Omgivende Belysningseffekter

Omgivende Belysningseffekter kan tilføje en dramatisk udseende til ethvert rum i dit hjem. Denne type belysning udnytter speciale lys placeret på strategiske områder af en plads til at skabe en trøstende og visuelt interessant plads. For at etablere omgivende belysning i dit hjem, tage tid til at forske forskellige typer af lys samt, hvordan du ønsker plads til at føle efter lysdesign er afsluttet.

Lys lag

Lagdelte belysning vil producere rigeligt lys for fælles områder uden at forårsage en blænding eller hårdheden. Til at starte, etablere det første lag af lys. Dette lag vil fungere som fundament for resten af lysene. Et godt eksempel på en foundational lys er en lysekrone, forsænket belysning eller enhver anden form for overhead lys. For at opveje den direkte glød af den bærende lys, tilføje accent lys. Disse lys skal være svagere end de vigtigste lys, men placeret rundt i lokalet til at udligne gløden de vigtigste lys. Gulv lamper er ideelle måder at tilføje diffust direkte lys lavet af det bærende stykke. Endelig, sted fremhæve lamper rundt i lokalet. Disse lamper bør være den dimmest fra de foregående to lag og placere disse lys i mørkere hjørner af rummet for at give subtil belysning.

Væg Sconces

Væg sconces er knyttet til en væg, og er designet til at skabe en blød glød af lys. For at tilføje omgivende kan belysning inden for din spisestue, gangen eller badeværelse, væg sconces være din ideelle valg, som de kommer i en bred vifte af former og lette design. For gangarealer, placere væg sconces mindst tre fødder fra hinanden og brug en lavere watt pære. Badeværelser kan kun kræve en eller to væg sconces; dog brug en højere watt pære til at skabe en stærkere glød. Spisestuer bør have blødt lys at gøre gæsterne komfortable mens du nyder et måltid. Placer to væg sconces på to til tre væggene i spisesalen.

Dekorativ belysning

Dekorativ belysning stykker vil ikke blot fremvise visse områder af dit hjem, men også tilføje et dynamisk omgivende lys effekt. Dekorativ belysning kan placeres på loftet i form af sporet belysning eller gennem traditionelle gulv lamper. Bruge en lav-watt pære med en varmere farver og placere den vigtigste stråle af lys til at fremvise et stykke kunst eller et bestemt område af rummet. Denne form for belysning vil tilføje dybde og detaljer til et værelse, som vil holde rummet fra følelse flade eller kedeligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com