Omkostninger til mudder et brusebad gulv

May 13

At skabe et brusebad pan dæk mudder er en af de ældste metoder, der anvendes som et fundament for keramiske fliser og Natursten fliser brusere. Men i modsætning til en præfabrikerede plast pan, der er simpelthen skrue på plads, tørre-pakket mudder brusere kræver en håndværker, der har den rette færdigheder, uddannelse og værktøjer baseret på mange års erfaring. Den ekstra arbejdskraft og færdigheder, der kræves betyder mudding i en bruser floor er dyrere end moderne, plast modstykker.

Sand og Cement

De grundlæggende komponenter til at bygge en mudder gryde til en bruser er forholdsvis billige. En pose af Portland cement generelt løber omkring $10 pr 90 pund pose offentliggørelse og sand kan enten købes af posen for omkring $4 per 70 pund pose, eller du kan købe det ved den cubic yard, hvilket er omkring $10 til $15 per værftet afhængigt af kvaliteten af sandet. Størrelsen af dit pan dikterer om du købe poser eller have en gård, leveret af dump truck.

Imprægnering

En af de grundlæggende elementer i bygning en mudder bruser floor imprægnering og grundmaterialet du har på gulvet dikterer typen af fugtisolering du har brug for. For eksempel, behøver en betonplade kun en malet frakke af fugtisolering, mens en krydsfiner-baserede brusebad pan kræver plast-folie imprægnering, som er installeret på toppen af en base lag af skrå mudder, men under den færdige lag af mudder. Priser til fugtisolering protokoller varierer drastisk og dit budget dikterer der er bedst for dig.

Labor omkostninger

Mudder flydende et brusebad pan er ikke noget, en nybegynder bør påtage sig, som der er snesevis af variabler, der skal tages i betragtning ud over blot anvendelsen af mudder, lige fra korrekt afløb højde, til den rigtige måde at installere en vinyl imprægnering lag, at hvor meget mudder du nødt til at flyde. Omkostninger for fagfolk vifte dramatisk på tværs af nationen, men du kan forvente at skulle betale et minimum på $50 per time med veteraner opladning op til $100 per time.

Ekstraomkostninger

Den grundlæggende pr. time sats kan blive påvirket af en række variabler, som leveomkostningerne. Dit område af landet vil påvirke de faktiske omkostninger. Desuden vil din placering på en land- eller byområder område ændre omkostningerne i forbindelse med flydende en mudder gryde på plads. Transport gebyrer kan medtages til levering af sand og cement, og hvis din brusebad er i en vanskelige sted i huset (såsom en ovenpå badeværelse hvor installationsprogrammet skal manuelt udføre mudder op ad trappen) der kan være ekstra gebyrer, som kan påvirke tallene.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com