Omkostninger til omlakering egetræ køkkenbordet & stole

July 18

Omkostninger til omlakering egetræ køkkenbordet & stole

Lakering en eg køkkenbord og stole indebærer flere trin. Først skal du fratage den oprindelige finish fra møbler ved hjælp af kemiske strippere, skrabning og slibning. Når møblerne er nøgne, skal du anvende nye pletten og sealer, slibning mellem programmer for en glat finish. Da processen er så tidskrævende, forvente at skulle betale præmie priser at have det professionelt udført.

Professionel lakering omkostninger

Den gennemsnitlige kostpris for at have et egetræ køkkenbordet professionelt færdig spænder fra $700 til mere end $1.200, afhængigt af tabellens størrelse. Denne pris inkluderer ikke reparationer til beskadigede træ. Lakering eg køkken stole omkostninger omkring $300 per stol. For at refinish hele sættet kan koste dig mere end $2.000. Priserne variere en smule afhængigt af dit geografiske område.

Gør det selv-omkostninger

Du kan købe forsyninger nødvendige til omlakering eg bord og stole selv for under $150. Du skal bruge en gel stripper, spartel, flydende stripper, ståluld, mineralske spiritus, træ pletten, pensler, og polyurethan eller lak. Hvis du allerede har basale forsyninger, såsom maling pensler og sandpapir, kan du bruge $100 på forsyninger. Husk dog, at hvad du spare penge, du vil bruge i tide. Stripping møblerne er den mest tidskrævende del af projektet, især hvis stolene har indviklede detaljer. I almindelighed, Planlæg at bruge mellem 20 til 40 timer på dette projekt.

Overvejelser

I de fleste tilfælde, er du bedre stillet købe en ny tabel i stedet for at forsøge at gendanne gamle. Undtagelserne ville være berettiget, hvis tabellen har betydelig værdi, historiske eller sentimentale, spisebordet har et unikt design, eller du nyde, genoprette møbler og har tid til at gøre det selv. Overveje betingelsen af tabellen, så godt. En tabel med mindre revner eller buler kan let repareres, men skille sig af med en tabel, der er skæv, henfaldet eller strukturelt usunde.

Alternativer

Hvis kun en del af tabellen er beskadiget eller slidt, kan du reparere tabellen uden lakering hele stykke. En anden mulighed er at male bordet. Selv om dette vil skjule den eg korn, er maleri bord og stole en hurtig og billig mulighed. I de fleste tilfælde, alt du skal gøre er sand møbler let, prime det og anvende maling. For et land look, refinish eg bordplade og male bordben og stole.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com