Omkostningerne til at installere et brusebad

July 12

Omkostningerne til at installere et brusebad

Installere en ny bruser i dit hjem er en bekostelig udsigten. Professionelle installatører ser på en række faktorer til at bestemme de samlede omkostninger, herunder størrelsen af bruseren og materialet i sin konstruktion.

Omkostninger

Udgifter til installation eller genopbygge en bruser stall koster ca $1,500 til $2.500, i 2011, ifølge hjem inspektør Locator. Omkostninger ugle hævder omkostningerne kan være så meget som $5.000 for en professionel blikkenslager til at installere en præfabrikerede bruser.

Overvejelser

Installere en flise brusebad er meget dyrere, fordi det kræver både omkostningerne til installering af bruseren og lægge fliser. Omkostningsestimater ugle de gennemsnitlige omkostninger for at installere en flise brusebad på $3.000 for den grundlæggende installation og op til $4 per kvadratfod for flise, fra 2011.

Advarsel

Installere en ny bruser pan er påkrævet, hvis dit hjem mangler en, eller hvis den eksisterende ene lækager. Installere en flise pan tilføjer $500 eller mere til de samlede omkostninger ved jobbet, ifølge omkostninger ugle.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com