Omkostningerne til at installere køkken gulvbelægning

July 15

Installere køkken gulvbelægning vil ikke være en billig investering. Der er flere materialer at vælge imellem, også. Valg af materialer, vedligeholdelse kræves, størrelsen af projektet og arbejdskraft er nogle af de faktorer, der påvirker de samlede omkostninger for at installere køkken gulvbelægning.

Materialer

Gulve af træ af næsten enhver type er langvarig, hvis vedligeholdes ordentligt. Granit, marmor og skifer er alle holdbare materialer, der anvendes i konstruktionen af køkken gulve. Linoleum Gulvbelægning er et populært og relativt billige valg til at dække en køkkengulvet.

Livscyklus

Køkken gulve lavet af mursten, granit, marmor, skifer og træ kan alle sidste over 100 år hvis vedligeholdes ordentligt. Tæppe gulvbelægning kan vare op til 10 år, hvis det er godt vedligeholdt. Linoleum Gulvbelægning kan vare op til 25 år og vinylgulve kan vare i næsten 50 år. Forbrugerne kan vælge, hvilken type materiale, de bruger på et køkken gulv baseret på hvor lang tid et materiale vil vare.

Størrelse

Størrelse er altid en af de største medvirkende faktorer til de samlede omkostninger ved et projekt. Jo større areal der skal dække, mere et projekt kan koste. Sammen med størrelse, kan form af et rum påvirke prisen. Køkkener, der kræver en ulige vinkler og kan vurderes højere baseret på vanskeligheder af projektet.

Sammenligning

Mursten, granit, marmor og skifer er de hårdeste materialer til gulvet køkkener. Trægulve er ikke så hårdt som granitgulve, men de kan helt sikkert sidst så længe hvis aircondition og vedligeholdes regelmæssigt. Tæpper og linoleum er billigere materialer til brug, men ikke vare næsten så længe som andre muligheder.

Vedligeholdelse

Skjult i udgifterne til installation af enhver form for køkken Gulvbelægning er den vedligeholdelse, der vil være påkrævet. Trægulve kræver behandlinger noget regelmæssigt. Samlede, trægulve kræver mere vedligeholdelse over et helt livsforløb end granit og marmor. Granit og marmor skal behandles eller forseglet i en eller anden måde.

Omkostninger

De samlede omkostninger ved at installere et køkken gulv afhænger af mange faktorer. Laminatgulve kan koste omkring $3 per kvadratfod installeret. At bruge træ som et køkken gulvet materiale vil koste alt fra $8 og op per kvadratfod installeret. Værestederne kan vælge at installere nyt køkken gulve, sig til at reducere omkostninger til arbejdsløn.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com