Omkostningerne til at installere sol opvarmning

August 10

Mange husejere vender til sol opvarmning for at øge værdien af deres hjem. Omkostningerne til at installere solvarme, afhænger af flere faktorer, såsom antallet af individuelle solar enheder og det areal du vil varme.

Historie

De tidlige grækere bygget deres bygninger for at udnytte solens varme i løbet af vintermånederne så tidligt som i det fjerde århundrede F.kr. Det ville ikke være indtil den tidlige 1950s, Bell Laboratories ville skabe den moderne solcelle enhed.

Betydning

Solvarme er væsentlig, fordi det reducerer udgifter til energi og er miljøvenlig.

Funktion

I vintermånederne, er energi fra solen gemt i solar enheder til at give varme til hjemmet. Varmen er fanget i solceller og overført til varmesystem at holde huse varm.

Typer

Solenergi paneler kan gemme varme flydende eller luft og varmen overføres til en samling enhed. Solvarme system derefter tager væske eller luft gemt i samling enheden og udnytter det til at give varme til hjemmet.

Overvejelser

Mest bolig byggetilladelser kræver der være en backup varme system på plads, når du bruger solvarme. Samling områder bør give 40 til 80 procent af dine varme behov. Helt varme med solenergi er endnu ikke omkostningseffektiv.

Omkostninger

I januar 2008 var den gennemsnitlige kostpris for at installere solvarme $7-$9 pr. watt. En standard solpanel vil generere omkring 10 watt per kvadratfod af solpaneler anvendes. Det anslås, at udgifterne fremover vil falde til så lavt som $1 pr. watt. Den gennemsnitlige størrelse amerikanske hjem skulle 100 kvadratfod af paneler til at generere nok solenergi til at opvarme hjem ordentligt. Således ville det koste mellem $35.000 til $72.000 til en 5kW til 8kW solenergi varme system (herunder paneler, system, samling områder og installation), baseret på 2008 omkostninger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com