Omkostningerne ved at fjerne en Popcorn loft

August 5

En popcorn loft er blevet sprøjtet med en belægning af tekstureret materiale. Før 1980 indeholdt denne blanding ofte asbest. Efter 1980, blev asbest forbudt og erstattet af talkum. Mange boligejere vælger at fjerne ældre popcorn lofter, fordi tekstur materiale kan flage ud og er svært at lappe og maling.

Materialer

Udgifterne til dine materialer vil afhænge af størrelsen på dit værelse. En entreprenør vil allerede har de nødvendige redskaber til at udføre jobbet. Dog forsyninger, der ikke kan genbruges vil pådrage sig yderligere omkostninger.

Hvis du gør jobbet selv, kan du bruge fælles maleværktøjer, som du sikkert allerede har. Du skal købe beskyttende plast for at dække dine vægge og gulv. Måle areal for at afgøre, hvor meget du skal bruge plast. Du skal også maleres tape til at vedhæfte plast, samt fælles sammensatte og fælles tape til at røre op loft efter fjernelse popcorn tekstur. Ved beregning af omkostninger, Husk at medtage wallboard fugemasse, primer og maling for at afslutte loftet. Også omfatte utilsigtede forsyninger såsom maling rulle dækker.

Arbejdskraft

Den største regning når man betaler en entreprenør til at fjerne en popcorn loft er arbejdskraft involveret i værelse forberedelse og oprydning. Nogle entreprenører kan også opkræve et bortskaffelse gebyr, hvis loftet snavs ikke kasseres sammen med almindeligt husholdningsaffald. For at spare penge, kan boligejere gøre mange af disse opgaver, selv.

Test for asbest

Hvis din popcorn loft var installeret før 1980, skal du have det afprøvet for at se, om det indeholder asbest. En entreprenør vil kræve, at denne test gøres før du accepterer jobbet. At indsamle en prøve, våde en lille del af loftet tekstur og skrabe en små beløb i en forseglbar plasticpose. Kalde din stat sundhed Institut for en liste over laboratorier, der er certificeret til at teste for asbest. Du vil skulle betale et gebyr for test, omtrent $40 da denne artikel blev skrevet.

Lofter med asbest

Hvis popcorn loft tester positiv for asbest, vil nogle stater tillade dig at fjerne det uden at leje en entreprenør. Din lokale sundhed Institut kan fortælle dig reglerne og give dig oplysninger om sikker fjernelse. Hvis din tilstand ikke tillader gør det selv-fjernelse, vil du har brug at ansætte en virksomhed licens for fjernelse af asbest. Dette kan være ganske dyrt, og du kan vælge at male over popcorn loft i stedet for at få det fjernet.

Lofter uden asbest

Hvis popcorn loftet ikke har asbest, er det op til dig at beslutte, om du vil hyre en entreprenør til at gøre arbejdet. Fjernelsesprocessen er ukompliceret: fjerne alle møbler og Loftlamper. Dække væggene og gulvet med plastik og tape alle sømme sammen. Våde dele af loftet med en sprayflaske vand. Så vandet kan lægges i blød i, så skrabe ud tekstur med en spackle kniv. Opløfte plast fra gulvet og bortskaffe plast og murbrokker. Touch-up enhver løs fælles bånd og lappe huller i loftet sheetrock. Forsegle den nøgne sheetrock, prime og derefter male.

Sikkerhed

Popcorn lofter kan indeholde talkum. Selv om det er mindre skadelige end asbest, og der er minimal risiko for at indånde støv fra afdæmpet overfladen vil en respirator beskytte dine lunger. Bære sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller til at holde materiale ud af dine øjne. Ingredienserne i popcorn tekstur også kunne irritere din hud, så dække op til at forhindre et udslæt fra en allergisk reaktion.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com