Omkostningerne ved installation af tæppe

January 15

Ny tæppe kan tilføje til en værdi af hjemmet. Farverne kan være fed og levende eller neutrale og dæmpede. Omkostningerne ved installation af nye tæppe kan variere efter typerne af tæpper og tæppe forhandler. Nogle virksomheder vil opkræve for fjernelse af gamle gulvbelægning. Udgifterne til nye polstring er normalt ikke inkluderet i prisen på gulvtæppet. Nogle selskaber opkræver også en installation gebyr

Betydning

Tæpperne kan betydeligt lavere varmeregning. Polstring og tæppe fungerer som en isolator til kold luft nedefra.Tæppet kan også hjælpe med at reducere lyd ekko i et større rum.

Størrelse

Tæppe priser udbydes af den firkantede værftet. Et værelse, der måler 12 x 15, på sit bredeste punkt, 180 kvadratfod. Opdele 180 af 9. Dette resulterer i 20 kvadrat værfter tæppe nødvendige for rummet. Denne måling tager ikke højde for doorways, alkover eller gangene.Disse målinger skal hver for sig og tilføjes til den samlede firkantede yardage behov.

Funktion

Forskellige stilarter af tæpper kan bruges til forskellige ting. Indendørs/udendørs tæpper vil ikke fungere godt i stue med--men, det ville være fantastisk for en lukket veranda. Spild ikke penge på en dyb, høj kvalitet tæppe, der ville se skader fra de elementer og høj trafik. En Plys tæppe med en stor bunke kan være perfekt i soveværelse, mens en stram væve, lavt luv ville gøre godt i spisestuen.

Typer

Der er fire grundlæggende typer af tæppe. Hver er yderligere opdelt i flere stilarter eller nedskæringer.Forbrugerne kan vælge fra cut bunke, skære og løkke bunke, niveau loop bunke og multilevel loop bunke. Cut-bunke stil er den oftest valgte på grund af teksturer tilbydes. Berber-stil tæpper falder under niveauet i loop bunke.

Overvejelser

Ikke overse nye polstring på grund af den ekstra pris. Gamle polstring kan faktisk tillade den nye tæppe til at bære ud hurtigere end med ny polstring. Snavs og olier i den gamle polstring kan overføre til den nye tæppe. Gamle pletter kan overføres til den nye tæppe. Omkostningerne ved den nye polstring vil spare dig penge i det lange løb.

Advarsel

Ved beregningen af omkostningerne ved installation tæppe, stille spørgsmål. Hvis en særlig tilbydes, spørge, hvad alle er inkluderet. Det kan bare være tæppe og installation. Når du installerer nye tæppe i hjemmet, er den bedste måde at undgå unødvendige gebyrer til at bede om de samlede omkostninger skriftligt. Dette vil lade dig se præcis hvad er inkluderet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com