Omkostningerne ved Slab vs kælder

October 22

Omkostningerne ved Slab vs kælder

Hvis prisen er den eneste overvejelse for fundamentet for dit hjem, klart er en betonplade billigere at hælde end udgravning og i det væsentlige, at tilføje en ekstra etage til dit hjem. Men ikke stoppe tænke på omkostningerne på simpelt hen stadiet konstruktion. Tag et kig rundt på andre boliger i området. Hvis de har kældre og du beslutter dig på bygningen på en plade, værdien af dit hjem vil sandsynligvis være mindre bør du beslutter at sælge. Den up-front omkostninger kan være mindre, men du vil sandsynligvis få et mere sammenlignelige (højere) pris salg dengang. Måske nok til at berettige de startomkostninger. Der er andre overvejelser, der over tid, vil påvirke omkostningerne ved hjem bygning, så godt.

Vand tabel

Hvis du bygger på jord med en høj vandspejlet, omkostningerne ved en kælder er netop blevet dyrere. Der er flere grunde til dette. Det mest oplagte er at vandet vil blive ønsker at få ind i din kælder hele tiden. Ikke et uoverstigeligt problem, men som kræver tilsætning af udvendige fransk afløb så vandet til at flyde fra omkring kælderen, vand forsegling af gulv og vægge, mulighed for at tilføje en sump pumpen og sandsynligheden for, at højere luftfugtighed i kælderen og hjem end hvis du blot bygget på en plade.

Hvad er jord som?

Hvis jorden er fyldt med store kampesten, tilføje udgravning regning for at fjerne kampesten til forberedelse til at hælde en konkret kælder. Overvej også udgifterne til landet. Hvor jord er dyrere, er fristelsen til at bygge på en mindre og billigere fodaftryk i stedet for at sprede ud kvadrat-optagelser af dit hjem over større og dyrere areal. Så er der jorden, selv at overveje. Alle huse løse, men problemerne opstår, når jorden afregner til forskellige priser under et fundament, enten slab eller hældes kælder. Heldigvis belastning af boliger betragtes som forholdsvis let, men en hurtig tur til din lokale US Department of Agriculture vil give dig topografiske kort, der angiver de typer af jord, der ligger til grund for hjemmet. Tal også, at lokale hjem bygherrer om deres viden og erfaring med jord i området.

Slab på Grade

I de fleste jordskælv udsatte områder, Californien for eksempel, er de fleste hjem bygget på plader. Geografi og sandsynligheden for jord bevægelse gør det problematisk hvis dit hjem er i en jordskælvsramte område og kælderen er beskadiget. Hvis det er bygget på en plade, retsmidlerne er ikke kun lettere at lave, de er billigere. Tendens er, at boliger i vest, medmindre på pisterne, er i vid udstrækning bygget på plade i nordøst boligejere foretrækker den tilføjede plads i en kælder.

Ledninger og VVS

Uden en kælder, du bliver nødt til at finde steder at sætte din vandvarmer, vaskemaskine og tørretumbler og ledninger og VVS skal gå gennem vægge og loft. Med en kælder, naturligvis, du stadig har brug for rør og kabler i væggene, men det tilføjer større fleksibilitet for sådanne ting som vandvarmere og andre apparater. Det er både en plads overvejelse og videresalg vederlag. Også, hvis du beslutter dig for at tilføje sådanne faciliteter som hjemmebiograf systemer på første sal på ethvert senere tidspunkt, du kan altid tuck væk ledninger i kælder loft. Det er mere en bekvemmelighed end en omkostning.

Personlig præference

Uanset om du bygger på en plade eller mund den ekstra up-front omkostninger af en støbt beton kælder afhænger af en række faktorer ud over jord og geografi. Økonomi spiller en stor rolle ved afgørelsen af, hvilken retning, du ønsker måske at gå ud til alle de andre overvejelser. Pr. fod omkostninger naturligvis bliver større med en kælder, end hvis du bygger på en plade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com