Omkostningerne ved TimberTech Vs. behandlede tømmer

December 29

Omkostningerne ved TimberTech Vs. behandlede tømmer

Installation af et dæk på bagsiden af et hjem er en fantastisk investering i dit hjem værdi. Et nyt dæk tilføjer beboelsesrum, som boligejere kan nyde i mindst tre af årets fire sæsoner. I de seneste år, pyntede kompositter har gjort betydelige markedspenetration, og en af markedslederne er TimberTech. Composite pyntede materiale er dyrere end traditionelle trykimprægneret træsorter. Ikke desto mindre værdsætter boligejere garanti og manglende vedligeholdelse involveret med en komposit materiale dæk

Trykimprægneret tømmer

Pres behandlede tømmer er traditionelle sydlige gule eller Ponderosa pine tømmer, der er blevet imprægneret ved højt tryk med mineralske salte for at retard wood's forfald. Men nogen træ produkt anvendes i udvendige konstruktion skal beskyttes regelmæssigt fra elementerne med pletten, maling eller vandtætte belægninger. Fra beskyttelse af en sprøjtes på vandafvisende til traditionelle pletter eller maling, uden regelmæssig vedligeholdelse, vil en smuk dæk hurtigt forfald og kræver bestyrelsen udskiftning.

TimberTech tømmer

TimberTech er en komposit plast materiale, der er fremstillet som en erstatning for pres behandlet tømmer. Fleksibel, endnu dimensionsstabil stabil, TimberTech er imprægneret med farve hele vejen igennem bestyrelser. Bestyrelserne skåret med standard builder værktøjer og installere lige så hurtigt som træ pyntede. Fordelen med TimberTech er at boligejere ikke behøver at bekymre dig om Splinter, farve Falmende eller træ forfald. Produktet også bærer en 25-års begrænset garanti.

Oprindelige investering

I sommermånederne sælger tømmer virksomheder nogle af deres varer som "lokkevarerne." Disse produkter annonceres løbende på lave fortjenstmargener for at trække kunder ind i udstillingslokalet. Detailbutikker forvente at indhente deres tab på kundens samlede køb. Pres behandlede pyntede tømmer er regelmæssigt blandt disse tab ledere. Tømmer yards forventer at se nedre margen på pyntede og hand rail køb, hvilket betyder lavere end normale udsalgspriser på disse emner. Derfor, når man sammenligner TimberTech pres behandlet pyntede og gelænder materialer, kunder kan forvente at betale mere end det dobbelte af prisen for den samme størrelse stykke pyntede. TimberTech sælger kvalitet og holdbarhed til deres kunder, ikke trække dem med lave priser. Investering i TimberTech er betydeligt mere end en traditionel pres behandlede dæk pakke.

Løbende vedligeholdelsesomkostninger

Fordelen ved TimberTech, og eventuelle andre sammensatte pyntede, er, at kunder vil bruge mindre tid på at vedligeholde produktet og mindre tid på at reparere det over levetiden af dækket. Hvis et dæk holder i 25 år gennem garantiperiode på TimberTech produkter, skal et traditionelt dæk reparation hver 5 år eller så, afhængigt af de ydre betingelser, og hvor meget direkte vejr dæk modtager. Derudover de standard dæk bør rengøres og vandtæt hvert andet år. Derfor nødt kunder til at afveje omkostninger og fordele ved hvert produkt over levetiden af dækket når de laver deres købsbeslutninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com