Omplantning tjørn træer i Texas

October 2

Omplantning tjørn træer i Texas

Tjørn (Crataegus spp.), hårdfør til US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 10, afhængigt af arter, er en lille løvfældende træ velegnet til vækst i alle dele af staten Texas. Boligejere elsker træ for sin evne til at tåle selv tætte skygge og tør eller våd jord. The Hawthorns tilbyder året rundt interesse med pulserende falder blade og hvide blomster, der viser at røde bær i vinteren. En tjørn ungt træ er et træ i fase af vækst mellem sætteplante og pole – typisk mellem 1 og 4 inches bredt på bryst højde – hvilket gør det let at omplante.

Tid til transplantation

Når at omplante ungt træ afhænger af vintre i din region. Folk i Dallas for eksempel, bør hvor jorden ikke fryse, få tjørn ungt træ ned i jorden i efteråret. Gartnere i køligere områder, såsom Stratford, Pampa og Amarillo skal enten vinter beskyttelse for en fall-plantet ungt træ eller vente til efter den sidste hårdt fryse at plante. Den bedste måde at beskytte de unge bud rødder er ved at sprede en 3-tommer lag af muld over jorden dækker rodzonen. Tillad ikke barkflis at røre den ungt træ bagagerum.

Forberede området

Der er meget mere at transplantere et ungt træ end blot grave et hul. Korrekt forberedelse af jorden inden omplantning fører til langsigtet succes for træet tjørn. De fleste trærødder spredes gennem den øverste 1 fod af jord, ifølge Texas træer, så brug en rototiller eller andre grave værktøj til at løsne jorden til denne dybde og dobbelt så bred som beholderen, hvori unge i øjeblikket vokser.

Grave hullet

Grave hullet den samme dybde som unge vokser i øjeblikket, men tre gange bredden af beholderen. Vinkel sider af hullet, så den er bredere på overfladen af jorden og forsigtigt skråninger til bunden. Hvis jorden er særligt tunge eller stadig våd efter en kraftig regn, plante ungt træ 2 til 3 inches højere end jord niveau. Brug ikke nogen jord ændringer i back-fyld jord og ikke trykker for hårdt på jorden efter hul er fyldt. Dette kan kompakt jord, fortryde alle dine arbejde, forbereder det.

Opfølgning pleje

Konsekvent vande efter plantningen tjørn ungt træ sikrer sin succes. I den første uge, vand det hver dag. I den anden uge, vand det hver anden dag. Den tredje uge efter plantning vand hver tredje dag, og i den fjerde uge vand en gang om ugen. Vente til foråret at anvende den første dosis af gødning. Tjørn ungt træ vil udvikle torne på dets filialer, som det modnes, så vær forsigtig, når du arbejder omkring det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com