Område tæppe alternativer

January 1

Område tæppe alternativer

Selvom fælles i traditionel indretning, er område tæpper blot en af de mange gulvbelægning muligheder til hjemmet. Bedste gulvbelægning option for et værelse kan afhænge af stilen af indretning samt homeowner's tolerance for rengøring. Hvert værelse bør drage fordel af underlaget, der er bedst for sit udseende og påtænkte brug.

Klik og lås hårdttræ gulvbelægning

Hårdttræ gulvbelægning giver en plads et traditionelt udseende og er en meget holdbar løsning. Trægulve kan ikke være så blød at røre ved som en område tæppe, men det kommer i en vifte af farver. Du kan hurtigt og nemt Udskift din område tæppe, installere Klik og lås hårdttræ gulvbelægning, hvilke indlægger lige over dit nuværende gulv.

Bambusmåtter

Bambusmåtter er et bærbart alternativ til området tæpper. De bruger naturlige bambus træ, som er en hurtig-voksende plante, der fornyer sig hurtigt, hvilket gør det et godt miljøvalg. Bambusmåtter leverer nogle af de samme blød pude at tæpper og tæpper gør men er lettere og nemmere at rulle til opbevaring. Bambusmåtter har også en tekstureret, naturlige look, der supplerer moderne indretning. Nogle måtter bruge filt underlag til at sikre, at de ikke slip eller beskadige permanent gulvbelægning nedenfor.

Skum Pads

For et område, der er stærkt trafikerede af børn, skabe skum puder en blød, værdiboks legeområde. Nogle puder kommer i store ruller, som forældre kan folde efter behov, mens andre indslag sikringsanlæg pladser, som børn kan samle sig. Skum pads er nemme at tørre ned, og i modsætning til tæpper og tæpper, diffusering ingen, støv og pollen, hvilket gør dem et sundt alternativ til børn med allergi. Tekstureret skum puder har en overflade, der modstår underkjoler, selv når det bliver vådt, hjælpe med at forebygge faldulykker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com