Omrører tænder ikke i min opvaskemaskine

January 3

Omrører tænder ikke i min opvaskemaskine

Opvaskemaskine der ikke rense retter kan være offer for en brudt omrører. Agitator inde opvaskemaskine kabinet, undertiden også kaldet skive arm, spinder rundt under trykket af vandet tvinges gennem det opvaskemaskine pumpen. Handlingen spinning på omrører hjælper til at distribuere vand hele indersiden af den kabinet og magt væk mad på retterne.

Vandforsyning

Agitator i opvaskemaskiner spins gennem kraften af vand pumpes gennem det vaskemaskine pumpen. Hvis der er nogen vand at nå vaskemaskine, pumpen vil ikke sende nogen vand gennem omrører og det vil ikke spin. Kontrollér, at vandforsyningen til opvaskemaskinen er aktiveret på og køre. Opvaskemaskiner er typisk forbundet til den nærmeste varmtvandsforsyning, som i de fleste køkkener er placeret under køkkenvasken. Drej varmt vand levering knappen til venstre for at sikre, at vandet er på.

Strømforsyningen

Opvaskemaskiner har brug for en elektrisk strømforsyning til at operere og pumpe vand inde i kabinettet og igennem omrører. Kontrollere opvaskemaskine lyser, og lytte til lyde til at se, hvis apparatet er kommer. Opvaskemaskinen kan have udløst hovedafbryder på et tidspunkt. Gå til hovedafbryder til hvis kredsløb til opvaskemaskinen har nulstille sig selv. Hvis ja, flytte det tilbage til "On" position. Hvis dette er bærbare opvaskemaskine sluttet til en Ground fejl Circuit Interrupter (GFCI) stikkontakt, kontrollere outlet for at se, om det har udløst og bekræftende, ramte knappen "Nulstil" for at tænde den igen.

Agitator spærret op

Selv om den passerer gennem en række filtre og klaringstanke på vej til dit hus, kan vandforsyningen til dit hjem stadig indeholde snavs og sande når det træder dit hjem. Hvis du bor i et område med hårdt vand eller vand, der har en høj lime koncentration, kan dette også lade indskud på din vand inventar. Både lime og silt kan tilstoppe omrører, får det til at stoppe spinning. Hvis dette er tilfældet, fjerner omrører fra hubben agitator og rengør det i et bad med varmt vand og eddike. Bruge en nylon pensel til at rydde op enhver encrustations på selve omrører.

Opvaskemaskine pumpe

Pumpe til opvaskemaskinen trækker vand ind i apparatet og sender det via omrører. En dårlig eller udbrændte pumpen vil ikke trække i vand. Dårlig pumper er forholdsvis let at opdage. Du kan lugte en brændende lugt omkring opvaskemaskinen eller se røg. Et andet tegn er hvis opvaskemaskinen tændes men kun gør en at klikke på lyd eller slibning støj, når det træder vask. Skifte ud den dårlige pumpe med en ny til at tage sig af problemet opvaskemaskine.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com