Omvendt osmose vandbehandling til hjemmebrug

April 6

Omvendt osmose vandbehandling til hjemmebrug

I omvendt osmose til hjemmebrug styrker presset af postevand det gennem en semipermeable membran, der filtrerer forurenende stoffer. Ifølge University of Missouri udvidelse, kan omvendt osmose vand behandlingssystemer til brug i hjemmet filtrere ud omkring 90 procent af mineralske og biologiske kontaminanter. Men hvor godt et omvendt osmose system fjerner forurenende stoffer afhænger af typen membran, vandtryk, mængde og egenskaber for hvert forurenende stof. Kontakt producenten for at finde ud af funktionerne i en bestemt omvendt osmose system.

Forurenende stoffer

Ifølge University of Arizonas bæredygtighed af halvtørre og vandløbsnære områder (SAHRA), omvendt osmose reducerer kemikalier, der giver vand uønsket farve og smag, og kan reducere forurenende stoffer som arsen, bly og mange andre organiske kemikalier. Men omvendt osmose gør ikke fjerne opløste gasser som radon, nogle pesticider eller flygtige organiske kemikalier som opløsningsmidler og nitrat.

Brug

Også, ifølge SAHRA, omvendt osmose er anbefales kun til vand, der er fri for sedimenter og patogener. Ekstra vand behandlinger, der måtte være nødvendige er partikel filtrering til at fjerne sedimenter, kul-filtrering til at fjerne flygtige organiske kemikalier, chlorering at desinficere og undgå mikrobiel vækst, og justering af pH eller vand blødgøring for at forhindre hårdt vand fra alt for begroning membranen.

Home omvendt osmose

En simpel home omvendt osmose enhed har en semi-porøse membran, en opbevaringsbeholder til det behandlede vand og et flow regulator og ventil til back-flush membranen når det bliver tilstoppet eller forurenet. Back-flushing refererer til at sende vandet den modsatte vej gennem membranen at skylle ud fanget partikler og urenheder.

De fleste hjem omvendt osmose systemer omfatter en mekanisk filter og en aktivt kulfilter. Den mekanisk filter fjerner snavs, sedimenter og andre urenheder, der kan tilstoppe omvendt osmose membran. Næste, vandet passerer gennem membranen. Derefter fjerner en aktivt kulfilter nogle resterende organiske forbindelser.

Beskrivelse

De fleste hjem omvendt osmose enheder er små, cylindrisk enheder, omkring 5 inches i diameter og 25 inches lang, ikke herunder før eller efter filtrering enheder. Omvendt osmose bruges ofte kun til drikke eller kogevandet, fordi små hjem enheder ikke producerer nok vand til at opfylde alle husstandens behov.

Overvejelser

Ifølge University of Missouri udvidelse, omvendt osmose behandling i hjemmet bruger store mængder vand, normalt udsmid omkring 75 procent eller mere af vandet tages i behandlingssystem sammen med udsmid af forurenende stoffer. Omvendt osmose udsmid så meget vand, fordi det virker mod den naturlige proces af osmose.

Omvendt osmose enheder også tendens til at være dyrt og kræver regelmæssig vedligeholdelse, herunder lejlighedsvis rengøring og rødme af hele enheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com