Onde Dragon badeværelse dekorationer

December 25

Onde Dragon badeværelse dekorationer

Drager fra historier og folklore gør en fremragende tema til en mørk fantasy-stil. Badeværelset kan være den mest udfordrende plads til at tackle med en ond drage udsmykning tema, men en smule kreativitet går en lang vej.

Funktioner

Onde drager findes primært i gotisk - og middelalder-stil indretning. Udover bogstavelig dragon tal, er reptil-inspirerede figurer og mønstre blandet med fed mørke farver også indarbejdet.

Farver

Sort kan være en yderst dramatisk valg for vægtæpper, gardiner, håndklæder og andet tilbehør. Dyb lilla, blodrøde og lyse lizardlike grønne er også passende.

Mønstre

Look for tekstiler, wallpaper eller andre elementer, der har scalelike mønstre eller et slangeskind udseende for dragon indretning. Skinnende, iriserende elementer vil låne følelsen af skinnende dragon skind.

Fliser

Naturligt udseende sten, der minder om en fangekælder eller hule, vil skabe fornemmelsen af en dragon's lair i badeværelset. Vælg en blanding af matte fliser til vægge og gulve i forskellige nuancer af grå, og overveje fedtsten for tælleren.

Tilbehør

Indsamle dragen skulpturer og væg kunst til dekorationer. Middelalder-stil tilbehør som jeg stearinlys sconces, en bevinget jern spejl ramme eller smedejern ringene til at holde håndklæder vil give dit badeværelse prikken over i'et.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com