Opbevaring eller erstatninger af glyphosatherbicider

September 20

Opbevaring eller erstatninger af glyphosatherbicider

Glyphosatherbicider er den mest anvendte syntetiske bredspektret kemiske ukrudtsmidler i verden. Det førende mærke, Roundup, blev introduceret af firmaet Monsanto i 1974. I 2009 rapporterede et fransk Universitet af Caen undersøgelse glyphosat herbicid som en forårsagende faktor i fødselsdefekter og andre reproduktive abnormiteter. En efterfølgende undersøgelse på Universitet i Buenos Aires medicinsk skole viste, at selv små koncentrationer af glyphosat (Roundup) herbicid er knyttet til fosterskader. Disse konstateringer gør opbevaring og erstatninger af glyphosat produkter vigtig for hjem gartnere.

Producentens sikkerhed ark

Glyphosat herbicider (Roundup) er beskrevet som en at have en niveau 3 toksicitet rating, som angiver forsigtighed bør anvendes med håndtering og opbevaring. Ifølge Monsantos materiale sikkerhedsdatablad, glyphosaste (Roundup) er ikke kræftfremkaldende og påvirker ikke negativt reproduktive systemer. Normal forsigtighed anbefales i opbevaring. Det bør opbevares i rustfrit stål, aluminium, glasfiber, plast eller plast-foret stål containere, ifølge Cornell University pesticid Management Education Program. Beskyttende beklædning anbefales når blanding eller hælde glyphosat.

Producentens anbefalede erstatninger

Der er ingen syntetiske kemiske erstatninger for effektiviteten af glyphosatherbicider. Fabrikanten anerkender, at mange ukrudt sorter er blevet "Roundup-resistente" og anbefaler praktiserer traditionelle weed ledelsesprincipper på afgrøder. Sædskifte og jordbehandling "reducere fuldstændige afhængighed af herbicider," ifølge Monsantos hjemmeside. Sædskifte giver mulighed for at ændre kulturelle praksis såsom plantning datoer og jordbundens frugtbarhed programmer, der medvirke til at reducere visse typer af ukrudt.

Ikke-giftige alternativer

Stedfortræder ukrudtsbekæmpelse metoder for hjem gartnere omfatter hånd lugning, bioklip, diversificere beplantninger, anvendelse af dækafgrøder og forsigtig anvendelse af gødning på særlige planter. Broadcasting eller sprede gødning over et stort område fremmer udviklingen af sunde ukrudt i stedet sunde grøntsager og blomster. Plante dækafgrøder som rucola eller kløver i vintermånederne forhindrer ukrudt i at udvikle sig i brak haven rum. Barkflis materiale som avis, strimlet bark eller tørre blade forhindre spiring af mange ukrudtsarter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com