Opbevaringsskabe til børn

November 22

Opbevaringsskabe til børn

Det er nogle gange overraskende at se, hvor meget ting, små børn kan akkumulere i de tidlige stadier af livet. Mange forældre finder, at med alle legetøj, spil, bøger, kunst forsyninger og stadigt udviklende garderobe af hurtigt forvokset tøj børn ofte behøver mere lagringsplads end voksne. Med lidt fantasi og omhyggelig måling, kan du gøre et par opbevaringsskabe for børn til en del af dit hjem decor.

Passende højde

Da opbevaringsskabe kommer i næsten dusinvis af stilarter og størrelser, når herunder dem i et barns værelse er det normalt bedst at etablere højden af skabene baseret på barnets alder. En typisk højde for et lille barn opbevaringsskab er omkring 24 inches høj, giver småbørn til nemt nå deres legetøj. For børn alder fire til syv kan et medium kabinet af omkring 30 inches i højden tilføje ekstra opbevaringsrum og stadig holde elementer på et niveau, dit barn kan nå. En høj opbevaringsskab ligger omkring 36 inches høj og øverste hylder kan nås af næsten alle over 2,5 fod høje.

Passende dybde

Når bygge eller købe opbevaringsskabe til børn bør du først vurdere størrelsen på de elementer, du planlægger at gemme. Hvis dine børn har en betydelig stor og omfangsrig legetøj, serveret spil eller andre ejendele, kan du blive bedre med kabinetter, der tilbyder ekstra dybde til at rumme dem. En anden mulighed er at bruge standard dybde kabinetter--13 inches dyb--for mindre elementer og ekstra dyb frysere--18 inches dyb--for større virksomheder.

"Fredet" opbevaringsskabe

Ikke alt i et barns værelse er beregnet til at blive spillet med og afhængig af din personlige smag i interiør design, nogle elementer kan være inkluderet udelukkende at øge indretning. Hvis du er udsmykning dit barns værelse med skrøbelige genstande, som figurer eller glas, kan højere opbevaringsskabe hjælpe med at holde knuses elementer utilgængeligt for små hænder. Men forældre skal tage store forholdsregler, når udnytte høje opbevaringsskabe i kid's lokaler, som de kan udgøre for at være en klatring fare.

Improvisere

Kreative forældre, der er handy med lille installation projekter kan gøre brug af gamle og kasserede møbler for at skabe attraktive specialdesignede opbevaringsskabe for kid's lokaler. Hvis du har en gammel reol, kan du male det samme farve som træ trim i dit barns værelse. Vedhæfte en gardinstang og gardin til at matche vindue behandlinger for at oprette en "mock-vindue", der diskret gemmer toys, Kunstartikler, bøger og andre diverse genstande. Du kan også installere gamle køkkenskabe flush mod drywall oprette indbygget opbevaring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com