Opbygge din egen barneseng

January 19

Med disse trinvise instruktioner, kan du bygge din egen barneseng og spare penge for de andre fornødenheder! Læs videre for at opdage, hvor nemt det er at skabe dette vigtige stykke af babymøbler.

Instruktioner

•Først, skal du vælge form for træ du gerne vil bruge til krybbe, selv. Næsten enhver type af træ vil arbejde, og dit valg bør tage din klima og brug i betragtning. Næste, gøre et design til din krybbe på dit blueprint papir. Du kan designe det, men du ønsker, men kan du besøge en baby levering butik forud for tid til at få ideer af hvad du kan lide. Nogle mennesker kan lide at spore ud mønster af benene på et stykke krydsfiner og derefter skære det ud, så de har en model til brug som reference.

•Klippe din valgte træ i seks bestyrelser, der er cirka 54 inches lang. Disse vil tjene som både rails og ben til krybbe. Skåret ud de faktiske ben med din stiksav, og derefter sand dem ned og skåret nogen ru kanter. Næste vil du gøre side bestyrelser for krybbe, som opfordrer til 51,5 tommers stykker af træ. Igen, oprette et mønster og derefter oprette den liv-størrelse version.

•Tag disse stykker af bestyrelsen og trim lameller. Ca 30 anbefales til hver side, hvis du ønsker en rummelig krybbe, og de bør være omkring 1,5 inches lang. Når din savning er fuldført, skal du bruge en mortise til at skære mortises i hver side jernbane. Når dette er fuldført, kan du lime siderne og lameller sammen.

•Endelig, du skal bruge mere træ til at gøre paneler. Gå til krydsfiner er 1,5 inches tyk og bruge T-nødder til at gøre krybbe justerbar i højden. Spænd ben af krybbe med beslag, og teste krybbe for styrke og holdbarhed.

•Hvis du ønsker, kan du plette krybbe i enhver farve du ønsker. Lad det luft ud i flere dage før om en baby i det for første gang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com