Opbygge en landskabspleje støttemur

July 24

Bevarer vægge ikke kun holde indgreb jorden i at glide ind i gangbroer, haver og græsplæner, men de også tilføje et element af stil, der kan øge en egenskabsværdi. Støttemure kan være lavet af et vilkårligt antal materialer, fra alderen tømmer til beton, men ved hjælp af små stabelbare blokke er en attraktiv mulighed, som kan anvendes af næsten alle, uanset erfaring. På grund af vægten af sten er en ekstra fordel af denne væg, at det ikke kræver mørtel.

Kom godt i gang

Consult din lokale bygning kode myndighed før byggeri at afgøre, om en byggetilladelse er påkrævet. Også, skal du kontakte din elselskabet--opførelsen af mur kræver grave, så du ønsker at vide, hvis der er nogen begravet linjer omkring den foreslåede vægplads, at du skal være opmærksom på. Hammer stakes langs den fod, hvor du vil grave markerer placeringen. Binde nylon pyntesnore omkring toppen af indsatserne, der passer til enhver krumning af den mur, du har brug for. Fjern det første spil, men holde den pyntesnore bundet på og begynde at grave på det pågældende sted for væg sidefod. Grave dybt nok til at matche stone's tykkelse (én sten placeret i sidefoden skal sub jord) og lige så bred som jord sikret, at fjerne indsatsen, som du går.

Sidefoden

Bruge sikret for at stemple bunden af stammebåd sidefod (dugout skyttegrav hvor væggen vil sidde) som niveau som muligt. Placer en tømrer niveau på tværs af bunden for at kontrollere den sidefod jævnhed. Fyld bunden om halvvejs med landskabspleje grus, og stempel ned igen med sikret mod manipulation. Det er bydende nødvendigt, at du bruger stor tid gør sikker på bunden af sidefoden er niveau; Hvis du ikke niveau det, kan stenene flytte og tillade jorden væggen beholder for at spill.

Lægge stenene

Læg den første sten i den ene side af sidefoden. Læg den næste sten flush til først, og arbejde dig vej på tværs af den første linje af stabelbare sten. Kontroller dine fremskridt med den plan for at sikre maksimal jævnhed. Lægge den næste linje over den første, svimlende det således at hver sten ligger over fugen mellem stenene i linjen under den. Fortsat lægge hver linje på denne måde.

Finpudsning

Hæld mere grus bag vægplads, i området mellem væggen og jorden. Fyld toppen af rummet med fyld snavs at dække over grus. Afslutte jobbet ved at lægge topping sten over toppen af væggen for en ren, glat udseende, hvis det ønskes.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com