Opbygning af en dekorativ kolonne

October 23

Opbygning af en dekorativ kolonne

Opbygning af en dekorativ, er ikke-bærende kolonne i dit hjem et projekt, som du og din familie kan udfylde på en weekend. Dekorative kolonner er fremstillet af mange materialer, herunder træ, aluminium og glasfiber. Der er fuld kolonner, der traditionelt er installeret på en stor veranda, og der er halv-kolonne facader, der er ofte knyttet til en væg eller en dørkarm. Standardhøjde for de fleste kolonner er 8 fod med en justerbar 5-tomme afsnit, der tillader dig at installere dem i næsten ethvert område i dit hjem.

Instruktioner

•Anvend en stigen og et målebånd til at måle den nøjagtige højde fra gulv til loft, i det område hvor du vil installere din kolonne. Skære afsnittet justerbar kolonne akslen, eventuelt ved hjælp af skærende værktøj foreslog i producentens installationsmanual til at få den nøjagtige måling.

•Skub cap på toppen af kolonnen og base på bunden af kolonnen, tjekker manualen til de korrekte illustrationer til hætte og base. Flash fælles landbrugspolitik, hvis kolonnen vil være installeret i nærheden af vand eller snavs ved at dække fælles landbrugspolitik med aluminium skær lidt større end fælles landbrugspolitik og folde ned kanter over fælles landbrugspolitik.

•Anvend en pin soempistolen med hovedløse negle negle fælles landbrugspolitik og basere til kolonnen midlertidigt. Tip kolonnen og holde det på plads, så brug din plan for at sikre det er justeret. Knytte to 1-inch metal beslag og skruer til fælles landbrugspolitik i toppen af kolonnen og loft og to 1-inch metal beslag og skruer til base i bunden af kolonnen og gulvet.

•Anvend en adhæsiv ifølge fabrikantens installationsvejledningen for at holde fælles landbrugspolitik og base i stedet for 24 timer, mens limen hærder. Skru metal beslagene og fylde alle hullerne og skrue huller med caulk, så lad caulk tørre. Rense enhver snavs eller olie fra kolonnen med en alkohol-baseret sæbe. Male kolonne med en oliebaseret primer, lad det tørre natten over og male med det en premium latex top coat.

Tips & advarsler

  • Disse ikke byggevejledning til en belastning bærende kolonne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com