Opbygning af en kobber vand springvand

June 18

Opbygning af en kobber vand springvand

Stilarter

Beslutte, hvilken stil du ønsker i din kobber vand springvand vil kræve dig til at gøre lidt forskning. Typen af springvand tilgængelige omfatter vægmonteret, Gulvmodeller og udendørs stilarter at sidde i din have. Hvor du planlægger at sætte din kobber vand springvand er vigtigt. Du kan bygge en udenfor og have en anden som et gulv eller væg hængende. Husk at installere en vægtæppe kobber vand springvand det vil har brug for særlige montering. Ud over vægten af vandet, skal du overveje en kobber base og top. Stil med kobber vand springvand er kun begrænset af din fantasi.

Planlægning

Når du har en idé om den stil kobber vand springvand du ønsker at gøre, kan det begynde at planlægningen. Skitse dit design, udnytter de kobber stykker du har besluttet at bruge. Derefter foretage din liste over leverancer fra din skitse. Vandpumper kan til huse uden for vand springvand eller neddykket.

Når du har dine planer, som, er det tid til at shop. Nogle store kobber stykker kan findes på bjærgning huse/værfter, så check din lokale fortegnelser. Se ressourcer for links til kobber leverandører og vandpumpe forsyninger.

Forsamling

Ifølge dit design, vil dine værktøjer sandsynligvis omfatte en boremaskine eller Boremaskinen, hack så med metal kniven, skruestik til at forme din pibe, hvis du bruger drivere i slangen og skrue.

Hvis du ønsker at rengøre din bjærget kobber, dette kan gøres ved hjælp af citroner dyppet i salt, en skylning og tørring det til en skinne.

Efter din kobber vand springvand planer, Begynd forsamlingen. Hvis du har besluttet at forme din kobberrør ind i en spiral eller zigzag, vil ved hjælp af en skruestik hjælpe. Sørg for at ombryde røret, så det ikke bliver ridset. Have det sjovt med din nye design.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com