Opbygning af en Router tabel

June 4

Introduktion

En router tabellen er dybest set en tabel med et hul skåret i midten. Du montere en router monteringsplade i dette hul, og monteringspladen holder routeren op og ned. Du passerer derefter træ skal skæres over den smule træ. En router tabellen er næsten afgørende, hvis du planlægger at bruge din router meget, og det kan være en af de mest alsidige og populære værktøjer i din shop. Router tabeller spænder fra de mest grundlæggende bordplade design til kæmpe hele kabinetter, som Parlamentet ikke kun tabellen router men indeholder også mange skuffer og lagerområder. Hvis du er trang for rummet i dit værksted, kan en grundlæggende bordplade design være præcis hvad du har brug for uden de enorme pris knyttet.

Nødvendige dele

Nødvendige for opbygning tabellen router er et stykke af 1-tommer krydsfiner, grundlæggende dele skæres til størrelsen, du ønsker bordpladen skal, 2 x 4 tømmer at gøre nederdel til tabellen, 2 x 4 stykker for benene, nogle træskruer, nogle 1/2-inch pine tømmer scraps, et puslespil, nogle træ lim og en router monteringsplade.

Forsamling

For at samle bordpladen, skal du først finde midten af stykket for at vide hvor man kan skære hul til monteringspladen. Tag et målebånd og tegne en streg diagonalt fra hjørne til hjørne på bordplade stykket, så gør dette til de andre hjørner. Det punkt, hvor de to linier krydser er midten af bordpladen. Ved hjælp af et kvadrat, tegne en rektangulær kasse 9 inches af 12 inches, centreret over dette sted. Brug puslespil at skære denne boks; Dette vil skabe åbningen for routeren monteringsplade

Monteringspladen

For at montere monteringspladen, skal du oprette en afsats for det til at sidde. Gøre dette ved at lime stykker af 1/2-inch pine tømmer på indersiden af den åbning, du lige har oprettet, at lade de tømmer resten på den nederste del af åbningen til at oprette afsatsen. Kan du styrke 1/2-tommer tømmer med nogle små træskruer. Predrill små huller igennem 1/2-tommer tømmer og sæt skruer gennem dette og ind i krydsfiner toppen.

Nederdel

Tilføje en nederdel omkring bordet vil gøre det mere robust og vil også give et sted for at montere benene. Nederdel skal være lavet af 2 af 4s og skal være lavet omkring 4 inches mindre end bordpladen, selv at tillade brugen af klemmer, som undertiden skal holde projekterne på plads. Sikre hjørner af nederdel med træskruer og sikre nederdel til bordpladen med træskruer.

Ben

Du skal beslutte, hvor længe du vil benene for at være. Klip 2 af 4s i overensstemmelse hermed, og montere dem på indersiden hjørner af nederdel med træskruer. Du skal også køre træ skruer gennem bordpladen i benene for ekstra styrke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com