Opførelsen omkostningsstyring procedurer

December 15

Holde byggeomkostningerne under kontrol er afgørende for en entreprenør til at vise et overskud, og for en projektleder at fuldføre projektet på eller under budget. Der er nogle grundlæggende omkostninger kontrolforanstaltninger, der kan træffes for at bringe omkostningerne ned, og mange af disse foranstaltninger kan gøres i planlægningsprocessen.

Ordentlig planlægning

Aggressive projektplanlægning er ikke en korrekt måde at få et projekt til at komme, på eller under budget. Husk at i planlægningsfasen i et projekt er en proces af skøn, og selv med en stor erfaring der er stadig uforudsete problemer, der kunne ramme et projekt. Arbejdsnedlæggelser, flere på hinanden følgende dage af vejrliget, eller uventede forsinkelser med at fjerne snavs samtidig med at forberede arbejdsstedet kan holde et projekt til dage og koster en masse penge. Hvert projekt skal have uforudsete krise planer om at beskæftige sig med disse former for situationer, og hver projektplan skal have et par dage værd af pude i begyndelsen og slutningen af hver projektfase at tillade disse forsinkelser. Hvis tidsplanen er lavet med disse forsinkelser i tankerne, så alle andre omkostningsoverslag er færdig med disse ekstra dage og der findes en beredskabsplan skal noget går galt. Det betyder, at et fejlfrit henrettet projekt vil bringe et overskud i opererer kontanter, når projektet er slut. Men ordentlig planlægning ikke tæller på et projekt, der udføres uden fejl.

Rapportering

En effektiv måde at styre omkostningerne ved et byggeprojekt er at have en ordentlig cost reporting system på plads, som kan ses hver dag af projektlederen. Hver foreman bør gøres ansvarlig til præcist rapportere arbejdskraft og materialer, der anvendes for at projektlederen kan spore, hvor mange penge der bruges på hvert projekt segment, og bidrage til at korrigere eventuelle dele af projektet, der ser ud som om de kan være at gå over budgettet. Når en projektleder kan analysere omkostninger på daglig basis er det meget lettere at holde omkostningerne i linje og hurtigt rette eventuelle problemer, der kan forårsage projekt til at gå over budgettet.

Nøje overveje ændringer

Under et byggeprojekt kan det blive nødvendigt at erstatte materialer eller foretage betydelige ændringer i den måde en del af projektet der udføres. Før godkende eventuelle ændringer, altid nøje overveje, hvordan disse materielle ændringer vil påvirke de samlede omkostninger ved projektet. I nogle tilfælde kan en ændring i ét materiale udløse en dominoeffekt, der vil betyde revurdere en serie af materialer og procedurer til at rumme den ene ændring. Hver ændre skal ses i sammenhæng med hele projektet, og en omhyggelig plan skal formuleres hver gang der sker en ændring til nogen del af projektet for at holde omkostningerne nede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com