Opgradere håndtag og drejeknapper på køkkenskabe

January 2

Tilføjer eller opgraderer kabinet hardware i dit køkken kan gøre en enorm forbedring og kan være lige den måde at forbedre din eksisterende kabinetter uden at skulle udskifte dem. Der er et par enkle måder at opgradere din nuværende håndtag og drejeknapper, eller du kan erstatte dem forholdsvis let for et friskt nyt udseende.

Omkostninger

Hvis omkostningerne er en faktor i din beslutning om at opgradere den eksisterende hardware eller for at erstatte dem, overveje et par detaljer. Trækker, knapper og håndtag kan være ganske billigt individuelt, men når du summerer det samlede antal nødvendige for dit køkken, det kan være dyrt. Et lille køkken med øvre og nedre kabinetter og alle skuffer kan nemt kræver mere end 25 håndtag. Når du analyserer, hvor mange du har brug for, kan at bestemme dit budget for din fryser hardware og indsnævre dine muligheder, da selv de simpleste design kan være dyrt. Hvis du er villig til at betale den højere pris, kan du finde elegante kabinet hardware på specialbutikker eller online fra virksomheder, der sælger noget andet, men kabinettet hardware.

Tim Carter fra AskTheBuilder.com rådgiver til at være forsigtig, når indkøb discounted kabinet hardware, da det kan være forgyldt stål og substandard. Du kan være i stand til at finde rart, men brugt fryser hardware på sparsommelighed butikker, garage salg eller endog online fra gamle dressers eller kabinetter, der har set bedre dage, men stadig funktionelle og dekorative hardware. Hvis leder til en massiv messing eller bronze med længere holdbarhed, Carter tyder på, at tage en magnet med dig, når du handler for drejeknapper og hvis knop stikker til magneten, det er mere end sandsynligt forgyldt stål og ikke din bedste valg for holdbarhed.

Opgradering

For at forbedre udseendet af dine eksisterende knopper eller håndtag, tilføje en dekorativ messing eller bronze plade bag hardwaren. Dette ikke kun giver en fornemme og rige look, men kan yde ekstra støtte til din fryser hardware. Antikke færdige plader også tilføje et unikt look, som mange mennesker beundrer.

At erstatte kabinetter med nye håndtag, fjerne de gamle og bruge en plastik mærkning skabelon, som du skal være i stand til at købe på et hjem forbedring butik. Mark den skabelon, hvor skruehullerne bør være boret og placere det på kabinettet. Tim Carter foreslår at bruge en variabel hastighed boremaskine til brug ved langsom hastighed og købe en brad-punkt borehoved, som har et lille punkt for enden af bit og vil give dig præcision, når du laver hullet. For skuffer, være sikker på at måle for at finde midten til håndtag placering.

Carter advarer mod bore hul til knop fra bagsiden af døren eller skuffe, da der er potentiale for hul til splint og chip forsiden af kabinettet. Han foreslår også, hvis dette sker, eller hvis du udskifter gamle knapper, der har efterladt et mærke eller huller på din frysere, leje en møbler reparation professional til at reparere den med en alkohol lampe og hårde pinde af lak.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com