Oplysninger om antikke Piemonte Cedar kister

September 16

Hvis du besøger et loppemarked og støder på en cedar kiste lavet af Piemonte Red Cedar brystet selskab, har du opdaget en skat. Disse kister blev foretaget i begyndelsen af 1900-tallet i North Carolina.

Historie

Piemonte Red Cedar brystet selskab begyndte at køre annoncer i begyndelsen af 1900-tallet og fortsatte med at fremme sine produkter gennem slutningen 1920erne. Selskabet gjorde kister i Statesville, NC To jernbanelinier serveret denne by, og de stimuleret en vækst spurt fra 1860erne til 1930s. De produktive år for Piemonte Red Cedar brystet selskab var inden for denne periode. Selskabet leveret sine produkter direkte til forbrugerne via jernbane.

Funktion

Ifølge en reklame offentliggjort i 1909, leveret Piemonte Red Cedar kister "en sikker BRYSTET til at opbevare din bedste gå til rygterne tøj. Din pels og uld vil være ved hånden endnu helt sikkert fra møl, støv og fugt." Kister var håndlavet fra red cedar hjemmehørende i North Carolina og Tennessee.

Funktioner

Piemonte Red Cedar brystet virksomheden udgivet en 64-siders katalog af kister i forskellige størrelser og stilarter. Alt var lavet af 3/4-inch solidt rødt cedertræ med en "kedelig, naturlige, gned og voksbehandlet finish."


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com