Oplysninger om badeværelse injektionsmørtel for keramiske fliser

November 24

Oplysninger om badeværelse injektionsmørtel for keramiske fliser

Fuger er en form for mørtel anvendes mellem fliser. Injektionsmørtel hjælper med at holde fliserne på plads og udfylder hullerne mellem fliserne, således at fugt og snavs ikke kan få mellem og under fliserne. Fuger anvendes når fliserne er mortared til underlaget. Injektionsmørtel har til at blive renset ud i ansigtet af fliserne inden for 15 minutter til at forhindre det fra stikning til flise og ødelægger finish og udseende.

Forberede fugerne

At skabe en sikrere badeværelsesgulvet begynder med valget af fliser. Selv om store fliser er fælles valg, er det vigtigt at indse, at trækkraft på våde gulve er et alvorligt problem. Med store fliser trækkraft kommer i injektionsmørtel linjer, som er fordelt yderligere fra hinanden. Dette gør større flisegulve farligere for faldende. I mindst, skal du forøge bredden af injektionsmørtel linjer under flise installationen til at give større trækkraft pauser. Dette vil påvirke udseendet af nogle fliser men trade-off er generelt værd.

Flisebelægning løsninger

Mange typer af indviklede flise grænser sælges prefitted til en mesh backer, således at de kan installeres under flisebelægning processen sammen med fliser. Når mortaring fliser til et substrat, både væg, gulv eller tæller, overholde de fleste fliser bedst når de er tilbage-smurt. Det betyder, at mørtel anvendes først til overfladen er flisebelagt og derefter til bagsiden af flisen. Med en mosaik eller kant, vil back-smøre forårsage mørtel til at fylde fugerne, som du ikke ønsker. Hvis du ikke tilbage-smør fliser ikke kan holde sig godt. Overveje mortaring med cementmørtel, således at hvis fugerne fylde, vil det være med samme injektionsmørtel anvendes under fugning processen.

Rengøring fugerne

Flisebelægning kan være meget udmattende for en boligejer. At holde hver flise betyder lige og niveau med selv fugerne ofte at en masse af mørtel anvendes bag fliserne. Under processen har mørtel en vane med at få overalt. Beskytte dit inventar og andre overflader ved at dække dem før du starter flise arbejde. Efter du har flisebelagt for dagen tillader et par timer for mørtel til at hærde lidt. Tilbage til skueplads for flise og ren mørtel off hver flise og halv dybde af hver injektionsmørtel linje. Bruge mejsler, skruetrækkere og en svamp og vand. Enhver mørtel tilbage på flisen vil være meget svært at fjerne senere. Mørtel for tyk i injektionsmørtel linjer vil ligne misfarvning efter injektionsmørtel er anvendt.

Vask og tætning

Fuger anvendes efter alle flisen er installeret og flise mørtel er hærdet. Injektionsmørtel blandes og placeres i et trug. Hvis flisen er porøse er flisen forseglet med en cementmørtel forsegling for at forhindre injektionsmørtel ind i porerne. Fuger er fordelt med en cementmørtel float afholdt i en vinkel. Efter 15 minutter skal injektionsmørtel vaskes af med en cementmørtel svamp og vand. Holde rengøring indtil injektionsmørtel haze er fjernet. Ikke injektionsmørtel mellem flisen og andre hårde overflader. Brug fleksible caulk langs baseboards, inventar og mellem hårde overflader. Dette giver mulighed for flise til at udvide med substratet og forhindrer revnedannelse injektionsmørtel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com