Oplysninger om Bermuda græs

March 6

Oplysninger om Bermuda græs

Kendt som "Sydens græs", tæpper Bermuda græs mange af de sydlige stater og varme, solrige lande. Spanske er krediteret med import Bermuda græs fra Afrika til Amerika i 1500-tallet, og dens popularitet er vokset lige siden. Dens hurtige vækst og solide kvaliteter er det en ideel græs for mange spillesteder. Men det har også sin ulempe.

Klima

Bermuda græs gør bedst i varme, tropiske og subtropiske klima. Fordi det er tørkeresistente og elsker solen, er Bermuda ideel til ørken eller lav-vandet miljøer. Når temperaturer dukkert under 60 grader F, græsset går hvilende og bliver brun. Det vil kvikke op igen, når temperaturen stiger.

Pleje

Græsset kan vokse ganske hurtigt, men i modsætning til andre græsser, at spirer op lodret, Bermuda græs vokser op og ud, som et tæppe. Det spreder sig, der dækker store mængder af jorden og stort set alt andet på sin vej. Moderat slåning er normalt nok til at holde græsset i skak og moderat vanding for at holde det grønne. Græsset vokser også hurtigt, enten fra sod eller frø.

Bruger

På grund af dens tætte er sprede natur, Bermuda græs ideel til store områder, som får en masse misbrug. Golfbaner, græsgange, legepladser, parker, sport felter og græsplæner med misbrug fra kæledyr og børn er ideelle muligheder. Græsset har også en salt tolerance, også gør den ideel til store kystområder. I virkeligheden, er Bermuda græs blevet plantet langs kysten for at forhindre jorderosion, som de dybe rødder holder jord på plads.

Skadedyr

Selv om græsset er hård, er det ofte behæftet med pest problemer. Insekter, der især grave Bermuda græs omfatter mealybugs, Bermuda græs mider og tre typer af orm: armyworms, cutworms og sod webworms. Græsset kan tåle en lav befolkningstæthed af disse skadedyr, men hvis det bliver overskridelse, kemikalier kan være nødvendigt at kontrollere insekter.

Advarsel

Bermuda græs er skrap hen til kontrol og endnu sværere at fjerne. Slyngtråde gerne slange under revner i fortovet, blomsterbede og andre steder kan de måske nå. Fordi rødderne er massiv og dyb, skaber de et system under jorden, der kun kan fjernes ved meget dybe tilling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com