Oplysninger om brasiliansk kirsebær hårdttræ gulvbelægning

February 9

Brasiliansk kirsebær hårdttræ Gulvbelægning er en af de mest populære af de eksotiske træsorter. Også kendt som jatobá, det er rødbrun med linjer af sorte striber, selv når det er slidt det mister striber. I dets favør er brasiliansk kirsebær hårdttræ gulvbelægning stærk og modstandsdygtig over for buler og skrammer, sammenlignet med andre træsorter. På en hårdhedsskala, brasiliansk kirsebær registre på 2,820. I modsætning hertil har rød eg gulve en hårdhed ranking af 1.260.

Fakta

Dette løvtræ er høstet fra brasiliansk kirsebær træer, som har en diameter på 5 til 6 fod og en gennemsnitlig højde af 100 fødder, selvom de kan vokse så høje som 130 feet. Træerne vokser på skråningerne nær flodbredder og højderygge i Peru, Bolivia, Mexico og Brasilien, og træet er meget modstandsdygtig over for brunbakteriose og hvid-rot svampe samt tørre-rot termitter. Udover at være et meget populært valg for gulve, bruges brasiliansk kirsebær hårdttræ til indendørs og udendørs møbler, interiør paneler og træ trim.

Funktioner

Brasiliansk kirsebær hårdttræ gulvbelægning har en gylden glans, og dens sikringsanlæg korn har normalt en mellemlang til kursus tekstur. Det er meget alsidig og kan bruges i afslappet eller formelle indstillinger, passer godt med de fleste décors. Du kan finde træ i mange stilarter, herunder bejdset eller unstained og solid eller manipuleret. Solid gulv er populære, fordi det kan være refinished, mens manipuleret hårdttræ Gulvbelægning er bedre i stand til at modstå fugt og fugtighed. Typisk, kirsebær hårdttræ gulvbelægning kommer i planker af tre og syv inches i bredden.

Installation

Hårdttræ kan installeres ved hjælp af søm eller lim eller som et flydende gulv system. Normalt, strimler eller plank Gulvbelægning er sikret til en sub gulv og bør være installeret vinkelret på gulvet bjælker. Den flydende gulv system anbefales når installation over plader eller sub betongulve. Det er bedst at opbevare trægulve i stuen, hvor det vil blive installeret to til tre dage før så det kan tilpasse sig luftfugtigheden der.

Pleje

Du kan beskytte dine gulve mod skrammer og ridser ved at placere tæpper ved indgange og i stærkt rejste områder, såsom gangarealer, samt ved at knytte gulvet vagter på undersiden af benene på alle møbler.Vacuum gulve med en vedhæftet fil eller feje dem med en blød børste kost. Opvaskemiddel eller sæbe bør aldrig bruges, og undgå at sætte potteplanter på dem. Brasiliansk kirsebær trægulv kan fornyes ved polering og anvende et frisk lag af finish, og hvis de er især båret de kan genskabt af en professionel kvalitet slibning og lakering.

Fordele

Ligesom de fleste trægulve bevarer brasiliansk kirsebær sorter deres skønhed og styrke i mange år. De er op til 200% tykkere end andre træsorter og derfor kan modstå flere slibning og er mere energi-effektive.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com