Oplysninger om brug af oliefyldte varmeapparater

January 28

Oplysninger om brug af oliefyldte varmeapparater

Oliefyldte varmeapparater kaldes undertiden olie radiatorer, fordi de ligner gammeldags damp radiatorer. I stedet for at bruge damp, men er disse moderne rumopvarmning fyldt med olie. De køre på elektricitet og kan rulles fra rum til rum.

Opvarmning metode

Oliefyldte varmelegemer bruger en metode, strålevarme. Da olien forseglet inde i en række af "finner" bliver varm, det frigiver (udstråler) at varme op i luften. Fordi der er ingen fan til at blæse den opvarmede luft gennem et rum, er stigningen i stuetemperatur stabil, men langsom.

Varmeindstillinger

De fleste oliefyldte varmeapparat enheder har tre varme niveauer. På lav, vil en typisk enhed bruge 600 watt. Høje, vil watt brug være 1.500. Den medium indstilling vil forbruge 900 watt. Oliefyldte brændeovne fås med termostater at opretholde særlige temperaturindstillinger. Nogle af værelserne har en særlig frostvæske indstilling, samt.

Sikkerhedsfunktioner

Under operation, finnerne kan blive helt varmt, men kanten af hver fin bliver ikke varm nok til at brænde fingrene eller at starte en brand, hvis enheden er slået. Ikke desto mindre tilbyder mange modeller både snuble og overophedning beskyttelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com