Oplysninger om byggeri negle

January 27

Oplysninger om byggeri negle

Der er mange typer af byggeri negle, der er metal skruer. Hver type er designet til brug med en anden type af materiale og skal være valgt baseret på typen job er fuldført.

Fælles negle

Den mest almindelige type af neglen er sorten lige bruges til generelle tømrerarbejde og konstruktion. Fælles negle kommer i et stort udvalg af længder og målere. Store søm bruges til indramning og ru byggeri, mens mindre søm bruges til finish tømrer.

Tagdækning & gipsvæg

Tagdækning og gipsvæg negle er ens, og begge er almindeligvis beregnet til brug med en power sømpistol. Begge er lang med store hoveder, men tagdækning negle er galvaniseret for at forhindre rust, og nogle er udstyret med en plastik skive til at hjælpe med at holde vandet i at nå interiøret i taget.

Speciale negle

Visse projekter kræver yderligere søm specialisering; udendørs arbejdspladser kræver ofte belagt eller murværk negle. Trapper, pyntede, gulvbelægning, sidespor og spær konstruktion ofte kræver brug af spiral negle svarende til skruer på grund af behovet for ekstra sikkerhed. Klippe negle, der ikke kommer til et punkt, og stifter, der er kortere end traditionelle negle, der bruges til at sikre tæpper og polstring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com