Oplysninger om en Roper Gas komfur ovn, der ikke vil antænde

June 17

Hvis en Roper gas ovn rækkevidde ikke vil antændes, er der flere mulige årsager, fra et simpelt spørgsmål om levering af gas til mere komplicerede problemer med ignitor. Normalt kan du identificere kilden til problemet gennem nogle fejlfinding, som kan gøre dig til enten løse problemet eller ved at kontakte Roper for service bistand.

Levering af gas

Hvis gassalg til Roper ovnen har været slukket, vil ovnen ikke antændes, eller varme. Find gasforsyningen, der er knyttet til ovn, som regel bag ovnen. Drej ventilen mod uret, indtil helt åben. Hvis du lugte gas på ethvert tidspunkt, drej ventilen ud og ovnen ud, og derefter forlade huset og ringe til dit lokale gasselskab.

Strømforsyning

Tjekke Roper ovnen for samlede magt, som ovnen ikke kan antænde hvis der er ingen strøm til enheden. Find netledningen, hvis du kan og sørg for, at stikket er sat en fungerende stikkontakt. Hvis du ikke kan få adgang til netledningen, kontrollere husstand afbrydere eller sikringer og nulstille eller erstatte efter behov. Når strømmen er genoprettet til ovnen, skubbe og slå en af overflade brænder kontrol drejeknapper med uret for at frigive luft fra gas linje. Derefter slukke kontrolknappen og slå kontrolelementet ovn til "Bage" og vælge en temperatur. Ovnen skal antænde normalt.

Tændsats

Når ovnen ikke antændes trods en aktiv magt og gasforsyning, kig ind i ovnen på tændsats. Tændsats ligger i den lavere bagsiden af ovnen og skal glød rødglødende når tændt ordentligt. Hvis tændsats er glødende, men flammen er gule eller svage, eller tændsats ikke glødende overhovedet, gas ventil eller tændsats muligvis udskiftes. Kontakte Roper.

Gas sikkerhedsventil

Bage-brænder er et rør, der sender gas til tændsats med flere huller, der holder flammen når ovnen er tændt. Gas ventil, der forbinder til bage-brænder kan være defekt, som forårsager lav gasforsyning til bage-brænder eller tændsats. Kontakt Roper for tjenesten, hvis tændsats er glødende røde men ovnen ikke varmer nok eller der er ingen brænder flamme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com